Rektörlük için 13 aday yarışacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Rektörlük için 13 aday yarışacak
A
a

Anadolu Üniversitesi’nde rektörlük seçimi heyecanı yaşanıyor. Rektörlük için başvuran 13 kişinin dördü ‘dışarıdan’ başvurdu.

Sütiş Eskişehir
AÜ’den Naci Gündoğan, Cengiz Türe, Gökhan Arslan, Cengiz Hakan Aydın, Hazım Nüvit Oktay, Meryem Akoğlan Kozak, Ahmet Tuncan, Arzu Çiçek ve Yasemin Yazan başvurdu.

Dokuz hoca AÜ dışından başvuran isimlerle birlikte dün YÖK’e mülakata çağrıldı.  YÖK, üç isim belirleyip Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderecek. Atama üç beş gün içinde belli olacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Osman Herdoğan 15 Mart 2018 12:31

Ben sizin gibi rumuz; kod ad falan kullanmam ki bunu kendime yakıştıramam. Diyeceğim o ki : Mevcud Rektör Naci Gündoğan ; harika birisidir. Ben de şu an örgün eğitimde İletişim Bilimleri Fakültesindeyim 44 yaşında bir öğrenci olarak diyorum. Bu adam asla harama, torpile, mobbinge, rüşvete, haksızlığa, prim vermez. Tam aksine ilmi ve çağdaş değerleri İslam felsefesinde uygulayan birisidir. Onun hayat hikayesini okuyunuz, bir videosunu izleyiniz..Yaptıkları ve çabalarını inceleyiniz. Ondan sonra ahkam kesiniz. Hele birde paralel "eğitim sendika" sının şimşeklerini çekmiş ki oh ne ala..! Demek ki doğru işler yapıyor. Bu adam "dinci" olmadan, "dindar" olarak da bu devirde başarılı olunabilineceğinin kanıtıdır. Eski Rektör Fevzi Sürmeli de harika ve sevilen birisiydi bunu da ayrıca buraya yazıyorum. Çekin ellerinizi Anadolu Üniversitesinden.! Bir gün gelin öğrencilerin 1 liraya 3 öğün yediği yemekleri görün de ondan sonra konuşun. Kendi öğrenciliğinde çok açlık çektiği için ilk icraatı bu

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi