Pitbull dehşeti, parçalayarak öldürdüler +18

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Pitbull dehşeti, parçalayarak öldürdüler  +18
A
a

İstanbul Gaziosmanpaşa'da sahibinin elinden kurtulan iki pitbull cinsi köpek, kediyi parçalayarak öldürdü. Vahşet, amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sütiş Eskişehir
İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde sahibinin elinden kurtulan iki pitbull cinsi köpek sokak kedisine saldırdı. Köpeklerin sahipleri pitbulllara tekme atarak kediyi kurtarmaya çalışsa da kedi parçalanarak can verdi. Tüm bu yaşanan pitbull vahşeti ise amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.


KEDİ PARÇALANARAK CAN VERDİ

Gaziosmanpaşa'da sahiplerinin elinden kurtulan 2 pitbull cinsi köpek sokaktaki bir kediyi yakaladı. Kediyi ısırmaya başlayan köpekleri adeta vahşete neden oldu. Sahipleri kediyi kurtarmak için pitbull'lara tekme atmaya başladı. Ancak kedi paramparça olarak can verdi.


İki Pitbull, kediyi parçalayarak öldürdü


VATANDAŞLAR VAHŞETİ FİLM GİBİ İZLEDİ

Yaşanan pitbull vahşeti ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntüde, iki pitbull cinsi köpeğin bir kediyi dişlerinin arasına alarak çekiştirdiği ve sahipleriyle vatandaşların kediyi kurtarmaya çalıştığı görülüyor. Sahipleri defalarca köpeklere tekme atsa da pitbulllar kediyi parçalayarak öldürüyor. Bu sırada vatandaşlar bu vahşeti film izler gibi izliyor.

 
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi