Panik yok, her şey yolunda!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Panik yok, her şey yolunda!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek kongre kararı alsa da sessiz ve sedasız bir şekilde transfer yasağının kaldırılması için yoğun bir mesai harcıyor. Yine sessizliği twitter’dan bozmayı tercih eden Şimşek, “Panik yok. Şimdilik her şey yolunda” diyerek taraftarı meraklandırdı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da yaşanan kötü gidişatın ardından kongre kararı almak zorunda kalan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek sessiz sedasız bir şekilde transfer yasağını kaldırmak için uğraşıyor. Transfer tahtasını açıp kenara çekileceğini açıklayan Şimşek uzun süredir hem İstanbul hem de Eskişehir arasında yoğun bir trafik içerisine girmiş durumda. Şimşek’in son olarak imza alma konusunda büyük bir yol kat ettiği belirtildi.
 
Panik yok
Son aylarda büyük bir sessizlik içine bürünen ve genellikle ifadelerini twitter’dan açıklamayı tercih eden Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek son attığı tweetle camiayı heyecanlandırdı. Başkan Şimşek, “Panik yok. Şimdilik her şey yolunda. Yaşasın Eskişehirspor” ifadelerini kullandı. Tweeten yorumlarını kapatan Şimşek’in bu açıklaması transfer yasağını kaldırmak için toplanan imzalar konusunda işlerin yolunda gittiğine yorumlandı.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dogrucu DAVUT 3 Ocak 2023 04:16

sımdılık hersey yolunda cok sey anlatıyor

0 1 Cevap Yaz
pompeo 2 Ocak 2023 15:39

bu ne simdi ya ... tamam tamam ... panik yok ...

0 5 Cevap Yaz
no panic 2 Ocak 2023 15:18

ben hallederim sıkıntı yok.bende.....

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi