Odunpazarı'nda sevindirici haber: Hentbolda artık 1. ligdeler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Odunpazarı'nda sevindirici haber: Hentbolda artık 1. ligdeler!
A
a

Eskişehir'de Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Ankara’da düzenlenen Türkiye Kadınlar Hentbol 2.Ligi Final Four final maçında Kepez SK ile mücadele etti. Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, rakibi Kepez SK’ye 26-32 yenilerek, ligi ikinci bitirdi.

Sütiş Eskişehir
Türkiye Kadınlar Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden, geçtiğimiz hafta Rize'de sahaya çıkan ve playoff maçlarını grup lideri tamamlayarak 1. Lige çıkmayı garantileyen Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü, Ankara’da düzenlenen Final Four maçlarında finale kalarak, 2023-2024 Sezonunu 2. Lig kadınlar ikincisi olarak tamamladı. Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanan Final Four’un final maçında Kepez SK ile karşı karşıya gelen Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, rakibine 26-32 mağlup oldu. Ligi ikinci olarak tamamlayan Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, 1. Lige yükseldi.
 
Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, önümüzdeki sezon da aynı gayret ile Eskişehir’i temsil etmeye devam edeceklerini altını çizdi.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi