Nuray Akçasoy, esnafın isyanını böyle anlattı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nuray Akçasoy, esnafın isyanını böyle anlattı
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir milletvekili adaylarından Nuray Akçasoy ES TV'nin konuğu oldu. Akçasoy, seçim öncesi yaptıkları çalışmaları anlatırken, görüştüğü vatandaşların ekonomik yönden sıkıntılar yaşadığını belirtti.

Sütiş Eskişehir
CHP'nin Eskişehir Milletvekili adaylarından Nuray Akçasoy ES TV'de Ali Baş ve Arif Anbar'ın sorularını yanıtladı. Sokak sokak, kapı kapı vatandaşları gezdiklerini söyleyen Akçasoy gözlemlerini ES TV izleyicileriyle paylaştı. "Esnafımızda bezginlik gözlemledim." diyen Akçasoy şöyle devam etti "Esnafımızda şunu gördük; paranın dönmediğini, satış yapamadıklarını gördük. Bugün arkadaşlarımızla oto pazarını ziyaret ettik ve satış olmadığını gördük. Ekonımik olarak büyük bir kriz var ve saklanan bir devalüasyon var. Türk lirasının da değeri kalmadı. Vatandaşlar parasını saklıyor." dedi.

Yaptığı ziyaretlerden birinde gördüğü manzarayı anlatan Nuray Akçasoy şunları söyledi; Esnaf çarşısındaki bir esnaf arkadaşı gördüm ve çok üzüldüm ona... Henüz 40lı yaşlarında bir esnaf. "Ben bittim... 2 aylık ömrü var bu iş yerinin diyor." Pazardan çıkan bir vatandaşımızı görüyorum söylene söylene çıkıyor... "Havuç 6 TL ben böyle bir şey görmedim" diye söyleniyor. Vatandaş artık deiğim istiyor bunu çok net görüyoruz." dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi