Nabi Avcı'dan çok önemli Eskişehirspor açıklaması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nabi Avcı'dan çok önemli Eskişehirspor açıklaması!
A
a

Eskişehir AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, Esgroup Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu. Avcı yaklaşan Es Es seçimleri için, “Bizim işlere müdahil olmamız yanlış olur. Kim seçilirse seçilsin desteğimiz devam edecek” dedi. 

Sütiş Eskişehir
ES GROUP’a yaptığı ziyarette spor servisine de açıklamada bulunan Avcı, Es Es hakkında şunları söyledi; “Biz her genel kurul öncesinde sonrada yaptığımız açıklamalarda şunu söyledik. Siyaset siyasi amaçlarla spora müdahil olmamalı. Şimdi ise hele seçim zamanı bizim işlere müdahil olmamız tamamen seçim yatırımı olarak algılanacak. Genel kurul kimi seçerse bizim başkanımız odur. Eskişehirspor’daki ve 24 Haziran’da ki seçimden sonra elimizdeki imkanlarla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada desteğimiz sürecek” dedi. 

Her zaman kulübün yanında olacaklarını söyleyen Avcı, “Elimizi hiç Eskişehirspor’dan çekmedik. Her zaman kulübün yanında olduk. Türk futbolunun ciddi bir finansman sorunu var. Dernek statüsü ile çalışan ama büyük bütçelerle ve milyonlarla oynayan kurumlar ister istemez her türlü suistimale açık hale geliyor. Böylece bu sektörde çalışanlar ise sürekli şaibe altında kalıyor. Onun için dernek statüsünden kurturulmalı, şeffaf, denetlenebilir ve hesap verilebilir bir düzene geçilmeli” diye konuştu.

Bu sadece Eskişehirspor için değil tüm spor kulüpleri için geçerli. 24 Haziran’dan sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ciddi çalışmaları var. Düzenleme yapılacak alanlardan birisi de futbol olarak görünüyor” dedi. Avcı son olarak stadyum isim sponsorluğu için ise, “Henüz yeni stadyum isim sponsorluğu için sayın cumhurbaşkanımızla ile konuşamadık. En kısa zamanda bu konuyu da görüşüp sonuca bağlayacağız” ifadelerine yer verdi. 

 
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 4 Haziran 2018 10:53

Hoca bırak bu palavralari ANKARAGUCU,NE yapılan 25 milyon civarında yardım yaptınız,ESES,e ne yaptınız onu anlatın 15 yıldır iktidarsiniz hala yapacaz edecez diye geveliyorsunuz,

0 0 Cevap Yaz
Nabi Tavcı 4 Haziran 2018 01:09

bırak bu işleri Eskişehirspor' a beş kuruş bir faydan bile olmadı yine olmayacak.

0 0 Cevap Yaz
EsEs 3 Haziran 2018 20:19

Şu anda eliniz çok güçlü.EsEs bu şehrin vazgeçilmesi.İlgilenmeniz gerekiyor.Mutlaka ayağınıza gelmelerine gerek yok.İsterseniz bir masa etrafında toplayabilirsiniz.Sizden beklenen bu.

0 0 Cevap Yaz
Es-Es 3 Haziran 2018 14:20

Suriyelilere 31milyar euro harcadınız.TSK'nın 15 yıllık bütcesi!Gözünüzde eskisehirsporun suriyeli kadar kıymeti yok.24 haziranda bunları baz alarak sandığa gideceğiz hiç kuşkunuz olmasın!

0 0 Cevap Yaz
Esesli 3 Haziran 2018 12:29

Neden isim konusunda cumhurbaşkanı karar veriyor kulup federasyon falan karar veremezmi ,kulüp kapanma noktasında ,iyiki şimdiye kadar desteklemişsiniz ya desteklemeseymişsiniz maazallah ne olurmuş bilmem,

0 0 Cevap Yaz
Efsane es es 3 Haziran 2018 12:09

En buyuk hataniz Sinan Özeçoglu'na destek olmamaniz adam gibi adamdi cikarci komisyoncu degildi safkan Es esliydi bizi duzluge cikaracak kulubu A.Ş yapacak 50 yilimizi kurtaracakti siz sahip cikmadiniz suan kulubun icindekilerde adama karsi lobi olusturdular oda istifaya gitti ne yapsin...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi