Meteoroloji uyarmıştı: Eskişehir'de yağışlar sürecek mi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Meteoroloji uyarmıştı: Eskişehir'de yağışlar sürecek mi?
A
a

Eskişehir’de meteorolojinin tahminlerine göre hafta sonuna kadar sürmesi beklenen yağışlı hava etkili olmaya başladı. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de hafta sonuna kadar sürmesi beklenen yağışlı hava etkili olmaya başladı. Vatandaşlar, soğuk havayla birlikte etkili olan yağıştan korunmak için çeşitli yollara başvurdu.

Kentte bulunan Hamamyolu, 2 Eylül ve Asarcıklı Caddelerinde vatandaşların yağmurdan korunmak için şemsiye açtığı görüldü. Bazı bölgelerde soğuk hava nedeniyle vatandaş yoğunluğunun azlığı göze çarptı. Bazı vatandaşlar da ıslanmamak için çevredeki büyük binaların saçaklarının altına sığındı. Asarcıklı Caddesi’nde bir motosikletli vatandaşın hem aracını sürüp hem diğer eliyle şemsiye tutması ise dikkat çekti.

Hafta sonuna kadar yağışlı hava etkili olacak

Bu arada meteorolojinin 5 günlük tahminlerine göre Eskişehir'de hafta sonuna kadar yağışlı hava etkili olacak. Cumartesi günü 1 dereceye kadar düşmesi beklenen hava sıcaklığı, en fazla 10 derece ölçülecek. Gelecek hafta başında yeniden güneşin açması ve hava sıcaklıklarının 3-4 derece kadar artması bekleniyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi