Rahat galibiyet ve pazar günü şöleni

Murat Özgül yazdı

30 Nisan 2017 09:30
A
a
Sütiş Eskişehir
Cuma günü Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Spor Salonunda oynadığımız İstanbul Beylikdüzü maçından Nesine.Com Eskişehir Basket olarak rahat bir galibiyet aldık. 99 – 67. Play off maçlarına iyi bir başlangıç yapmak çok önemliydi. Hem rakibin umutlarını kırmak, hem de rahat bir galibiyet alarak beklentilerini boşa çıkarmak güzel oldu. Rakip koç kaybedileceğini anladığı maçta oyuncularına sinirlenmeyin, hata yapmayın daha çok maçımız var demesi ile umutların bitmediğini söylese de inançlı ve dirençli oynayan, güzel savunma yapan takımımız hiçbir zaman gevşemedi ve gerekeni yaptı. Elbette süper bir oyun gözlemlemedik ama rakip direnci çok çabuk kırılınca biz de zaman zaman istem dışı biraz da görsel, şölene yönelik hareketler yaptık. Başarılı olduğumuzda da seyircilerimiz büyük bir keyif aldı.
İki yabancı oyuncumuz attıkları 46 sayı ile galibiyette pay sahibi oldular. Diğer oyuncularımız da ribaunt ve asistlerle iyi iş başardılar. % 51 iki sayılık atış ortalaması, 29/30 isabetle çok iyi, 13/26 isabetle % 50 üç sayılık isabetse muhteşem bir istatistik. Sakatlıktan dönen oyuncularımızı iyi buldum. Buğrahan, Efekan, Yunus Sonsırma üzerlerine aldıkları görevi sorunsuz yerine getirdiler. Murat kısa sürede güzel işlere imza attı. Buğrahan’ın 13 asistle gösterdiği performansla alkışı hak etti. Takım halinde etkileyici ve rakibi bezdirici bir oyun çıkardık. Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Hakem yönetimi başta A klasman hakemi Özlem Yalman olmak üzere maç içinde kendilerini öne çıkarmadan ve tepki toplamadan verdikleri kararlarla çok iyiydiler.
Beş maç üzerinden oynanacak ve üç galibiyeti alan takımın son dört takım arasına gireceği play off larda gevşemeden hedefe ulaşmak lazım. Bir sonraki maçımız Pazar günü aynı salonda saat beşte. Bu maçı da alıp daha sonra İstanbul’dan alınacak bir galibiyetle dönerek işi bitirmemiz gerek.
Eskişehirsporumuz Mersin’den üç puanla döndü. Pazar günü de basketbol şöleni günü. Taraftarlarımızın salonu tıklım tıklım doldurmasını ve destek vermesini bekliyorum. Haydi Eskişehir takımına sahip çık, yalnız bırakma ve hedefe ulaşmada sen de destek ol…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi