O sıradan bir bebek değil: Patron Bebek

Türkçe dublajlı hali bile oldukça başarılı olan filmin, orijinal seslendirmesini ünlü oyuncular Alec Baldwin, Steve Buscemi yapıyor. Belki animasyon filmlerini şimdiye kadar sevmiyordunuz, Patron Bebek fikrinizi değiştirecek!

17 Mart 2019 10:07
A
a
Sütiş Eskişehir
Bu hafta animasyon filmlerini seven çocuk ve yetişkinlere bir önerim olacak. The Boss Baby yani Patron Bebek. 2017’de vizyona giren bu renkli mi renkli animasyon filminin yönetmen koltuğunda Madagascar filminin de yönetmeni olan Tom Mc Grath oturuyor. Haydi daha detaylı ele alalım filmi...

ASLINDA AJAN

Genellikle çocukların ilgisini çeken animasyon filmlerini siz de benim gibi bir yetişkin olarak seviyorsanız bu film tam size göre! Oldukça maceralı, bir o kadar komik olan film genel anlamda kardeş kıskançlığını ele alıyor fakat bambaşka bir şekilde! Köpek sahibi olmak isteyen Tim, bir anda köpek değil ailesinin evlat edindiği bir kardeşe sahip oluyor. Ancak bu bebek diğer bebekler gibi değil. Takım elbise giyen minik ailesi yanında olmadığı zaman konuşabiliyor da. Başlarda kardeşiyle yıldızı barışmayan Tim, daha sonra kardeşinin iş birlikçisi oluyor. Aslında bir ajan olan bebek, zorlu bir görev için Tim ile kolları sıvıyor.

BAŞARILI SESLENDİRME

Türkçe dublajlı hali bile oldukça başarılı olan filmin, orijinal seslendirmesini ünlü oyuncular Alec Baldwin, Steve Buscemi yapıyor. Kitaptan uyarlama olan filmi mutlaka izlemenizi öneriyorum. Çünkü baştan sona asla sıkılmayacaksınız. Gülmekten karnınıza ağrılar girecek. Belki animasyon filmlerini şimdiye kadar sevmiyordunuz, Patron Bebek fikrinizi değiştirecek!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi