Eskişehirspor’un marka değeri

30 Ağustos 2016 09:35
A
a
Sütiş Eskişehir
       Eskişehirspor,2016-2017 TFF.1 Lig karşılaşmalarına Deplasman da Balıkesirspor’u yenerek önemli bir başlangıç yapmıştı.
      Kırmızı Şimşeklerin ikinci maçında ise karşılaştığı Şanlıurfaspor ile berabere kalması ve oynanan futbolun tatminkâr olmaması, sporseverler arasında az da olsa bir soru işaretin neden oldu.
    Son oynanan Şanlıurfa karşılaşmasına bakılırsa ve birilerinde hata aramaya bakarsak, Teknik Direktör Alpay Özalan’dan başlayarak sahadaki bütün Futbolcularda birçok hatayı sıralayabiliriz.
Ancak,bu gün birilerinde hata arama zamanı değil. Tüm takıma olumlu ve yön gösterici eleştiriler yapma zamanıdır. Yeni Yönetim, Yeni Teknik Heyet ve Yeni futbolcular. Tüm bunların bu kadar kısa sürede başarılı olmalarını beklemek çok zordur.
    Yeni bir takım oluşturuldu. Özellikle bireysel anlamda takımı sırtlayacak ve pozitif yönde etkileyecek isim sayısı bir hayli fazla. Bu isimlerin takım olma anlamında ise 6-7 haftaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Onun içinde bu 6-7 haftalık süreçte oynanacak müsabakalarda alınacak her türlü sonuç beni şaşırtmayacaktır. Önemli olan Takımın birbirine alışma evresindeki bu süreçte, en karlı ve en az kayıpla atlatmasıdır.
   Bu bağlamda, yönetim kurluna ve Takıma, şehir olarak hem maddi, hem de manevi mutlaka destek olunması gerekir. Hiç kimsenin elinde sihirli değnek yok, bu Halil Ünal olsa bile. Ancak Başkan Halil Ünal ve yönetim kurulunu tebrik etmeden geçemiyeceğim. Niye mi? neredeyse hiç futbolcusu kalmayan bir takımı alma cesaretini göstermeleri. Yine kasasında tek bir meteliğin olmamasına rağmen neredeyse Süper lig ayarında bir takım kurması. Her şeyde öte takımın 1.lige düşmesine rağmen, Eskişehirspor un Marka değerini yine hak ettiği yere getirmelerinden dolayı tebrik ediyorum.
   Teknik anlamda ve takımın sevk ve idaresinde asla duygusallık gösterilmemeli. Bu da benim naçizane fikrim.
   Tekrar etmekte yarar gördüğüm en önemli hususlardan biri, hem Teknik direktör Alpay Özalan’a, hem de futbolculara, alınacak her türlü sonuçta destek olunmalıdır.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi