Eskişehirspor'umu geri istiyorum

Ahmet Bingöl yazdı

7 Ocak 2016 12:49
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi olağan üstü kongre kararı aldı. Olağan üstü kongrenin anlamı, 1.si Her şey iyi giderken, olağan genel kurula az bir süre kalmıştır. İşler iyi iken, olağan üstü kongre kararı alınır. Yapılan iyi işler için takdir toplanır yani rakip çıkmaz bir nevi gövde gösterisi yapılır, bol alkışlı kongrelerdir. Genellikle tek adaylı olur. Bu kongrelere baskın kongrelerde denebilir.
Bu kongreler örnek verecek olursak: bir maçta iyi oynayan iki gol atan bir oyuncunun seksen beşinci dakikada oyundan çıkartılıp, tribünlere alkışlatmak gibidir. Herkes mutludur.
 2.si İşler kötüdür. Ekonomi dibe vurmuştur. Yönetim çıkmazdadır, çare bulamıyordur. Sportif başarısızlık hat safhadadır. Her şey tesadüflere kalmıştır. Taraftar takımdan ve yönetimden umudunu kesmiştir. Şehir ve spor kamuoyu biran önce çare bulunması için arayışa girmiştir. Umutsuzluğa düşen yönetim bu baskılardan kurtulmak için olağan üstü kongre kararı alır.
Bu kongreye örnek ise: Sonradan oyuna giren oyuncunun beş dakika sonra oyundan çıkması gibidir. 
Benim ve şehrin merak ettiği cumartesi günü yapılacak olağan üstü kongre sizce yukarda ki seçeneklerden hangisidir. Hangi seçenek olursa olsun, kim kazanırsa kazansın;
Ben güçlü ES ES’imi geri istiyorum.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi