Eskişehir’de umutlar yeşeriyor

Eskişehirspor’a güzel gelişmeler oluyor. Son olarak Eskişehir’in gururu olan ETİ ile kulüp arasında forma antlaşması imzalandı. Şimdi buraya bir virgül koyalım. Eskişehirspor taraftarını ikiye ayırmak mümkün, birincisi bilinçli taraftar. Diğeri ise sabırsız taraftar.

17 Aralık 2022 09:35
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’a güzel gelişmeler oluyor. Son olarak Eskişehir’in gururu olan ETİ ile kulüp arasında forma antlaşması imzalandı. Şimdi buraya bir virgül koyalım. Eskişehirspor taraftarını ikiye ayırmak mümkün, birincisi bilinçli taraftar. Diğeri ise sabırsız taraftar.
Sabırsız taraftarı anlamak elbette mümkün; Es Esimizin bir an önce hak ettiği yere gelmesini istiyor. Ancak bilinçli taraftar, bu işin öyle kolay olmadığının farkında. Eskişehirspor’un çok parası yok. O yüzden elinde kalan tek silahı sabır ve bilinç.
Sabırsız taraftar dün karşısına aldığı sponsorlara, bugün ihtiyaç duyduğunu unutmamalı.
Kanatlı ailesine gösterdiği duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ederiz. Bu arada ETİ ile yapılan sponsorluk antlaşmasında, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’ın da rolü olduğu söyleniyor. Bir teşekkür de Sayın Çalışkan’a.
Eskişehirspor cenahında son zamanlarda bir heyecan görüyorum. Belli ki yöneticilerimiz transfer tahtasını açmak konusunda belli bir mesafe almışlar. İnşallah başarılı olurlar elbette. Ancak biz taraftar olarak en kötüsüne hazırlanmalıyız. Elimizdeki kadro, kümede kalmaya yeter. İş ki taraftar olarak en küçük bir başarısızlıkta futbolculara, sponsorlara veya yöneticilere sayıp saydırmayalım…

  Eskişehir’de umutlar yeşeriyor 17.12.2022 

Bahtsız hırsız polis aracına çarparmış 
Eskişehir’de çeşitli suçlardan ansiklopedi gibi sabıka kaydı olan bir hırsız, polisten kaçarken, bir başka polis aracına çarptı. Önce Eskişehir Polisi’ni tebrik edelim. Odunpazarı ve Tepebaşı bölgelerinde 4 ayrı hırsızlıktan aranan şahıs polisin etkili operasyonu neticesinde yakalanmış. Mertcan A. adlı şüpheli motosiklet hırsızlığı, otomobil hırsızlığı, işyerinden hırsızlık ve kablo hırsızlığından aranıyormuş. Her neyse… Fevzi Çakmak Mahallesi’nde kendine düzenlenen operasyondan kaçmaya çalışan Mertcan A, tıpkı filmlerdeki gibi otomobiline binerek kaçmak istemiş. Ancak hayat filmlerdeki gibi olmadığı için de bir başka otomobile çarparak yakayı ele vermiş. Hem de öyle alelade bir otomobile de değil, polis otomobiline çarpmış.
Ne diyelim ki? Bahtsız hırsız, çölde polis arabasına çarparmış…
 
Öğrenci olasım geldi 
Anadolu Üniversitesi’nin yemekhanesinden gelen yeni görüntüler, öğrencilerin memnuniyetini yansıtıyor. Bilindiği gibi üniversitede 3 kap yemek tam 5 liraya öğrencilere veriliyordu. Şimdi yeni yılın gelmesiyle birlikte zam haberinin eli kulağındadır. 2023’le birlikte basit bir simidi bile 5 liraya alacağız. Yani simit alınacak paraya üç kap yemek. Hem de öğrencilerin belirttiğine göre yemekler de pek lezzetliymiş. Hani insanın yeniden öğrenci olası geliyor. Anadolu Üniversitesi’ni bu konuda defalarca kutladık. Bir kere daha teşekkür etmekte zarar yok; dilimiz aşınmaz…
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Levent 20 Aralık 2022 02:32

Sayın Akyıl antlaşma ülkeler arasında ve genellikle savaş zamanında olur. Kulüple şirket arasında anlaşma olur. Gazeteci olarak bunu bilmeniz lazım.

0 0 Cevap Yaz
Cemil Cahit 19 Aralık 2022 13:44

Eskişehir'de eğitim veren 3 Üniversitenin de öğlen yemek ücreti 5 lira. Kaldı ki yemeğin bütçesi merkezi yönetimden geliyor ve öğrenciler için istenilen bu paraya hiç bir zaman merkezi yönetim hayır demiyor. Üniversitelerin bu konuda çok bir katkısı yok.

0 0 Cevap Yaz
Esk26 17 Aralık 2022 17:12

Hayret akpartiyi eleştirmeden tarafsız gibi haber yapılmış bravo tebrik ederim sizi

4 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi