AK troller ve Halk troller bir olmuş

Tam “CHP’nin adayları Eskişehir’de netleşti” derken, CHP Genel Merkezi’nden talimat alan bazı Portakal ve Küçükkaya gibi gazeteciler ve sosyal medya trolleri Yılmaz Büyükerşen’in adaylığını sorgulamaya başladı.

9 Aralık 2023 09:34
A
a
Sütiş Eskişehir
Tam “CHP’nin adayları Eskişehir’de netleşti” derken, CHP Genel Merkezi’nden talimat alan bazı Portakal ve Küçükkaya gibi gazeteciler ve sosyal medya trolleri Yılmaz Büyükerşen’in adaylığını sorgulamaya başladı.
Siyasette rakibinizin eksikliklerini kullanırsınız. Bunda ayıp bir şey yok. “Sizin partinin adayı çok genç” diyebilirsiniz. “Sizin aday çok tecrübesiz” diyebilirsiniz. Aynı şekilde adayınızın yaşlı olması da rakipleriniz tarafından kullanılacaktır. 
Tabii Yılmaz Büyükerşen’in yaşından terbiyesizce bahsedenler ayrı. Elbette onlara saygı duymuyorum. Ancak rakibiniz 86 yaşında yeniden belediye başkanı olmak istiyorsa, bunu “Uygun – seviyeli ve terbiyeli” bir şekilde kullanmak ayıp değildir.
Elbette işin işine CHP’nin troller çetesi girdiği zaman terbiye kelimesini unutmak lazım. Bu sahte hesapları, kendilerine itaat etmeyen İYİ Parti’ye salyalarını akıta akıta saldırmalarından çok iyi tanıyoruz. O gün sesini çıkartmayan CHP’lilerin bugün sosyal medya trollerinden yana yakıla bahsetmesini ise tebessümle karşılıyorum. Demek “Allah’ın sopası yok” sözü çok doğruymuş. 
Her neyse; lafımızı da soktuğumuza göre devam edebiliriz…
Şimdi bu Halk Troller, AK Trollerle bir olmuş, Eskişehir’i tasarlamaya çalışıyorlar. Bakalım “CHP – AK Parti Trol İttifakı” başarıya ulaşabilecekler mi?
Kişisel olarak CHP’nin Eskişehir’de seçim kaybetmesine bir damla göz yaşı dökmem. Ancak seçim de siyaset de mertçe olmalı. Çıkarsınız örgütün karşısına, “Eskişehir’de adayları sen belirle ey örgütüm” dersiniz mesele çözülür. Yine çıkarsınız milletin karşısına, ne kadar oy alıyorsanız başınızın üzerine koyarsınız. Seçim kaybedecekseniz, yine mertçe kaybedersiniz. Ayak oyunlarından vatana – millete fayda gelmez. 
Bu arada CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’in sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda, aday belirlemek için 3 yöntem sıralandı. Bunlar örgüt denetiminde önseçim, örgüt denetiminde basit aday yoklaması ve örgüt denetiminde genişletilmiş aday yoklaması…
Dikkatinizi çekerim, hepsinin başında bir “Örgüt denetiminde” ibaresi bulunuyor. Bütün bunlar CHP Genel Merkezinin denetiminde aday belirleneceği anlamına geliyor. 
Yani Eskişehir’de Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı adayları kim olursa olsun, bu CHP Genel Merkezi öyle istediği için olacaktır. Özetlemek gerekirse Eskişehir’deki bir seçim başarısının da başarısızlığının da bir numaralı sebebi CHP Genel Merkezi olacaktır.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Emek 9 Aralık 2023 22:10

İyi partililer oy verseydi kılıçldar seçilirdi.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi