Kupayı Eskişehir’e getireceğiz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kupayı Eskişehir’e getireceğiz
A
a

Çilimli Belediyespor’u deplasmanda mağlup ederek zirveyi kimseye bırakmayan Eskişehirspor’da yüzler gülüyor. Teknik Direktör Levent Kartop ve Siyah-Kırmızılı futbolcular ES TV’ye yaptığı açıklamada şampiyonluk kupasını Eskişehir’e getireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Es Es’in çiçeği burnunda Teknik Direktörü Levent Kartop, maç sonu ESTV’ye yaptığı açıklamada, “Taraftarımızı mahcup etmiyoruz ya bizim için en büyük gurur bu. Ben gerçekten çok duygusal bir insanım. Fazla da konuşamayacağım. Herkese hayırlı olsun. Daha yolun başındayız. Asla gevşemek yok. Biz bu takımı hak ettiği yerlere getirmek için buradayız. Allah mahcup ettirmesin bu insanlara karşı. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Farklı bir hava kattı 

Sol bek Hayrettin Cengiz ise, “İki haftadır kötü mağlubiyetler almıştık. Çilimli maçı bizim için çok önemliydi. Hocamız yeni geldi, bize farklı bir hava kattı. Çok kısa süre de olsa iyi çalıştık. Sahada da bunu uyguladığımızı düşünüyorum az da olsa. Ama bundan sonraki süreç daha iyi olacak. Eskişehirspor taraftarı bizden emin olsun. Bu kupayı bu şehre getireceğiz. Tek düşüncemiz bu” diye konuştu.

Çok iyi çalıştık

Siyah-Kırmızılı takımın kaleci Turgut İhsan Kirveli, maç sonu ESTV’ye yaptığı açıklamada, “İki haftadır kötü sonuçlar alıyorduk. Buraya galibiyet için gelmiştik. Allah’a şükürler olsun. Bu hafta çok iyi çalıştık. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Futbolda hatalar her zaman var ne yazık ki. Yapmamam gereken bir hatayı yaptım. Bundan sonra yapmayacağız” dedi. 

Lider bitireceğiz

Takımın forveti Ercan Kuruçay, “Buraya kadar gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. İki haftadır kaybımız vardı. Bugün sahaya karakterini koyan takım arkadaşlarımın hepsini kutluyorum. İşte bizim takım bu. Mücadeleci. Bugün 3 puanı almak için elimizden geleni yaptık. Şimdi iç sahadaki maçta da aynı şekilde devam edeceğiz. Liderliği asla bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

İlk kez oynadı

Eskişehirspor formasını bu sezon ilk kez giyen Beytullah Çamurlu, maç sonu ES TV’ye yaptığı açıklamada, “Çilimli’ye gelen taraftarlarımıza teşekkür ederiz. 2 haftadır kötü gidiyorduk. Yeni gelen hocamızla beraber ilk maçımızı kazanmak istiyorduk. Camiamızın hak etmediği kötü sonuçlar alıyorduk. Benim de ilk maçımdı. Hocalarım bana güvendi. Teşekkür ediyorum onlara. İyi mücadele ettik. Hak ettiğimiz bir maçtı. Liderliği vermedik. Bu saatten sonra da vermeye niyetimiz yok. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz oluruz” diye konuştu.

Her maçı kazanmak istiyoruz

Es Es’e galibiyeti getiren golü atan Sergen ise, “Hem galip geldiğimiz hem de gol attığım için çok mutluyum. Maçtan önce yaptığımız röportajda 2 maçlık mağlubiyeti telafi edeceğimizi söylemiştik. Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun. Bize yakışmayan 2 mağlubiyet aldık. Bundan sonra mağlubiyet yüzü görmek istemiyoruz. Beraberlik dahi görmek istemiyoruz. Her maça kazanmak için çıkacağız. Taraftarlarımız her zaman bize destek veriyor. Biz liderliğimize devam edeceğiz. İnşallah bu kupayı şehre getireceğiz” ifadelerini kullandı.

İsmail moralli döndü

Eskişehirspor’un eski Teknik Direktörü İbrahim Baş döneminde son haftalarda forma şansı pek fazla bulamayan İsmail Palta, Çilimli Belediyespor maçında ilk 11’de sahaya çıktı. 82’nci dakikada Sergen Şakirler’in attığı golün asistini yapan İsmail Palta, galibiyetin önemli aktörlerinden biri oldu. Kanat oyuncusu 86’ncı dakikada yerini Hasan Alp Altınoluk’a bıraktı. İsmail’in bir hayli moralli olduğu gözlendi. 

Ankara TKİ mesaisi başlıyor

Şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor ligin 13’üncü haftasında 7 Ocak Pazar günü saat 14.00’te Ankara TKİ takımını ağırlayacak. Geride bıraktığımız cumartesi günü deplasmanda Çilimli Belediyespor’u 1-0 yenen Es Es, yeni yıla lider girmeyi başarmıştı. Maçtan sonra izne çıkan takım bugün tesislerde bir araya gelerek Ankara TKİ maçının hazırlıklarına başlayacak.

Hem kanatta hem 10 numarada

Eskişehirspor’un deneyimli oyuncusu Barış Memiş, Çilimli Belediyespor ile oynanan karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Yeni Teknik Direktör Levent Kartop, Barış’ı ikinci devre hamle oyuncu olarak değerlendirmek istedi. 64’üncü dakikada takımın 10 numarası Fatih Çakır’ın yerine oyuna giren Barış, kanatta değil 10 numara pozisyonunda görev yaptı. Barış atılan golde kaleci Turgut’tan topu alıp Ercan Kuruçay’a aktarmayı başarmıştı.

PUAN DURUMU

13. Hafta Programı 7 Ocak Pazar

14.00    Eskişehirspor-Ankara TKİ.
14.00    Gölbaşı BLD.-Yunusemrespor
14.00    Kaynaşlı BLD.-Sincan BLD.
14.00    Kırşehir Gençlik-Kozlu BLD.
14.00    Alaplı BLD.-Demirspor
14.00    1926 Polatlı-Çilimli BLD.
14.00    Karadeniz Ereğli-Geredespor
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi