Keçiörengücü - Eskişehirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Keçiörengücü - Eskişehirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig’in 26’ncı haftasında Keçiörengücü’nün rakibi olacak. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi:
Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig’in 26’ncı haftasında Keçiörengücü ile karşılaşacak. 1966-67 sezonunda karşı karşıya geldi. Ligin ilk devresindeki maçı Es Es 1-0 kazanırken, ikinci devre Ankara’da oynanan maçta 1-0 Keçiörengücü güldü. Toplamda oynanan 11 maçın 4’üncü Eskişehirspor, 4’ünü de Keçiörengücü kazandı. 3 maçta ise ekipler yenişemedi. Es Es rakip filelere 11 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü. Son 5 maçında 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Keçiörengücü, haftaya 40 puanla 8. sıradan girdi. Keçiörengücü sahadan 3 puanla ayrılarak play-off şansını artırmak istiyor. Bu sezon sadece 1 galibiyet alan Eskişehirspor ise 7 puanla son sırada bulunuyor.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor Keçiörengücü ile bugün (13 Mart 2021 Cumartesi) saat 13:30’da karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Keçiören Aktepe Stadyumu’nda oynanacak.

Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

Saat 13.30'da başlayacak olan mücadele TRT SPOR’da naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Maç ayrıca beIN Sports kanalında da canlı olarak seyirciyle buluşacak.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Merkez hakem kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre mücadeleyi Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını ise Mehmet Şahan Yılmaz ve Selahattin Altay yapacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak ve Aktepe Stadı’nda oynanacak.

Keçiörengücü - Eskişehirspor maçı canlı yayın 13 Mart 2021 Cumartesi

Issah rakip olacak

Eskişehirspor’un 1 yıl öncesinde kadrosunda yer alan Kamal Issah yarın oynanacak olan mücadelede eski takımına rakip olacak. Es Es’ten ayrıldıktan sonra İstanbulspor’un yolunu tutan Issah, devre arasında ise Keçiörengücü’ne transfer olmuştu. Ankara ekibinin başarısı için ter döken Issah kısa sürede teknik heyetin gözüne girerek kendisine ilk 11’de yer bulmaya başladı.

Eskişehirspor’da iki futbolcu forma giyemeyecek

Eskişehirspor’da Ankara Keçiörengücü maçı öncesi iki futbolcunun sakatlığı devam ediyor. Son yapılan taktik antrenmanda ameliyat sonrası tedavi süreci devam eden Muhammet Yahya Akbulut’un yanı sıra arka adale sertliği bulunan Onur Bayramoğlu yer almadı. İki futbolcu bugün forma giyemeyecek.

Eskişehirspor risk almayabilir

Eskişehirspor’un gelecek vaat eden futbolcularından Emir Yıldız, sezonun ikinci yarısında Bilal Ceylan’ın Beşiktaş’a transfer olmasının ardından düzenli olarak forma giymeye başladı. Genç futbolcu geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda ayak bileğine darbe almış ve çalışmayı yarıda bırakmıştı. 19 yaşındaki futbolcunun Ankara Keçiörengücü maçında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

Eskişehirspor için prestij maçı

Küme düşme hattında yer alan ve artık umutlarını yitiren Kırmızı Şimşekler, ligde kalan 9 karşılaşmalarından bir tanesine bugün çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip ligin 26’ncı haftasında bugün Ankara temsilcisi Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Akhisarspor’a 3-0 mağlup olan Eskişehirspor, bugün oynayacağı karşılaşmada sürpriz peşinde olacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 13 Mart 2021 15:41

Secsev seçerek gelmiş baya hursliydi haberde.

0 2 Cevap Yaz
Yorumcu yorumluyor 13 Mart 2021 14:07

Artık galibiyetten vazgeçtik,beraberliğe razıyız..

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi