Kazım Kurt'tan o iddialara tokat gibi yanıt!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt'tan o iddialara tokat gibi yanıt!
A
a

Odunpazarı Belediyesi haziran ayı meclis toplantısına Başkan Kazım Kurt damga vurdu. Kurt, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediye aşkanı Kurt, Alpu'ya yapılması planlanan termik santralin tehlikeli olduğunu ifade ederek, “Bazı konularda polemik yapma derdimiz yok. İş üretelim, ürettiğimiz işten Odunpazarı kazansın. Alpu’da yapılacak termik santral tehlikeli. Türkiye’nin enerjiye ihtiyacımız var mı? tartışılır. Ürettiğimiz enerjinin büyük bir bölümünü kullanamıyoruz. Ekonomi iyi değil. Ürettiği elektriğin ancak yarısını tüketebiliyor. Geçmişte alınan kararları yeniden gözden geçirmemiz lazım. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Dünyayı geriden takip ediyoruz. Ciddi fark var. Bu bizi muhalefet olarak memnun etmez. Biz aynı topraklarda yaşıyoruz. Aynı havayı soluyoruz. Türkiye’nin Avrupa 1. Ligde olması bizi keser” dedi. 

Kazım Kurt: Bu belediyede bankamatik memuru yok!

Belediyedeki atamalar ve yer değiştirmelerle ilgili konuşan Başkan Kurt, “Seçimden sonra yapılan atamalar, yer değiştirmeler işin gereği olması gereken bir çalışmadır. Her belediye seçiminden sonra belediye başkanı 6 aylık stratejik planını hazırlar, bu plana göre çalışma yolları arar. Burada itiraz olmamalıdır. AKP'li belediyelerde de bunlar yaşanmakta. Atamalarla ilgili başkanlık tasarruf yapmıştır. Doğru işlerin yapılması konusunda yapıldığını bilmeniz gerekir. Orada başarılı olamazsa bir daha yer değiştiririz. Hiçbir sakıncası yok. Bu başkana ait yetkidir. Orada baktım çalışmıyor, doğru iş yapmıyor başka birime gönderirim. Bu belediyede bankamatik memuru yoktur. Ben çalışmadan para alırım, istediğim gibi yaşarım deme lüksüne sahip değildir. Hiç kimse de birilerin yattığı yerden maaş aldığını iddia etmesin. 31 Mart’tan bu yana AKP’li arkadaşlar işçi hakları konusunda olumlu adımlar atıyorlar" diye konuştu. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi