Kazım Kurt’tan büyük müjde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt’tan büyük müjde
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hemşehrileri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Kurt, son olarak Vadişehir Mahallesinde gerçekleşen vatandaş buluşmasına katıldı. Vadişehirli hemşehrileri ile sohbet eden Başkan Kurt spor salonu ve yüzme havuzu müjdesi verdi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hemşehrileri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Kurt, son olarak Vadişehir Mahallesinde gerçekleşen vatandaş buluşmasına katıldı. Vadişehirli hemşehrileri ile sohbet eden Başkan Kurt spor salonu ve yüzme havuzu müjdesi verdi.
 
Vatandaşlarla buluştu
Alan çalışmaları ve vatandaş buluşmaları ile sık sık hemşehrileri ile bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, bu kez ‘Muhabbet Lazım’ diyerek hemşehrileri ile buluştu. Vadişehir Mahallesi’nde gerçekleşen buluşmaya, Vadişehir Mahalle Muhtarı Kadir Şen, muhtar azaları, 26 sitenin yöneticisi ve temsilcisi ile çok sayıda esnaf katıldı. Başkan Kurt, Vadişehirli hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinledi. Notlar aldı.
 
Gelişen bölge
Başkan Kurt, Vadişehir’e spor salonu ve yüzme havuzu yapacaklarını açıkladı. İhalesini yaptıklarını kaydeden Başkan Kurt, “Ekonomik kriz etkilemezse umarım seneye spor salonunuz ve yüzme havuzunuz da bitecek. Şehir Okullarının karşısındaki arsaya güzel bir park, içine de spor salonu ve yüzme havuzu yapacağız” diye konuştu. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 21 Temmuz 2022 12:14

Kaldırım ve yol bakımları 71 evler mah bı el atsan

1 1 Cevap Yaz
Vatandaş 21 Temmuz 2022 06:21

Bizim sokağın kaldırımlarını yapmak için 10ay öncede böyle konuşmuştu fakat ne gelen var ne giden başkan

1 1 Cevap Yaz
Ömer 20 Temmuz 2022 22:39

Osmangazi mahallesi elit bir mahalle pazar kurursa heryer kokar çöp olur . Ne araba geçer ne park edilir pazar kurursa zaten yakınına kururuyor kirmizi toprak visnelik taraflarina cuma pazari oluyor gerek yok

3 1 Cevap Yaz
Salim 20 Temmuz 2022 22:01

Daha işe başlamadan, mazeret sunmuş zaten

1 2 Cevap Yaz
Esesli 20 Temmuz 2022 19:06

Aman emek mahallesine birşey yapmayın zaten mülteci kampı oldu

1 2 Cevap Yaz
millet 20 Temmuz 2022 15:58

ben onun çok vaatlerini duydum. Ne oldu 7 sene oldu istimlak bitti. osmangazı mah. kapalı pazar işi.

3 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi