Kazım Kurt: İçin rahat olsun Odunpazarı :)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt: İçin rahat olsun Odunpazarı :)
A
a

Eskişehir'de yerel seçimin yankıları devam ediyor. YSK, CHP’nin itirazını haklı bularak Odunpazarı’nda tekrar sayıma gerek olmadığını açıkladı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kararı "İçin rahat olsun Odunpazarı :)" mesajıyla paylaştı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de AK Parti'nin İl Seçim Kurulu’na itirazı üzerine Odunpazarı belediye başkanlığı oylarının tekrar sayımına karar verildi. CHP YSK’ya başvurdu. YSK, CHP’nin itirazını haklı bularak Odunpazarı’nda tekrar sayıma gerek olmadığını açıkladı. Başkan Kazım Kurt, YSK’nın iptal kararını sosyal medyadan paylaşarak, “İçin Rahat Olsun Odunpazarı :)” notunu düştü.

KURT 120 BİN 394 OY ALMIŞTI

Dün AK Parti'nin İl Seçim Kuruluna itirazı üzerine Odunpazarı ilçesinde belediye başkanlığı oylarının tekrar sayımına karar verildi. Odunpazarı ilçesinde CHP'nin adayı Kazım Kurt 120 bin 394 oy, AK Parti'nin adayı Volkan Doğan ise 113 bin 207 oy almıştı.

YSK KARARI REDDETTİ

İl Seçim Kurulu’nun Odunpazarı ilçesi için, “Oylar yeniden sayılacak” kararı sonrası CHP kararın iptali için Yüksek Seçim Kurulu’na itirazda bulundu. YSK, itirazı haklı buldu ve Odunpazarı’nda tekrar sayıma gerek olmadığını YSK Başkanı Sadi Güven imzalı belgeyle duyurdu.

KURT AÇIKLAMA YAPTI

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Facebook ve Twitter hesabından YSK’nın kararını paylaşarak, “İl Seçim Kurulunun Odunpazarı İlçe Belediye Başkanlığına ait sandıkların tekrar sayılması için vermiş olduğu karar Yüksek Seçim Kurulu tarafından reddedilmiştir” açıklamasını yaptı.

YARIN MAZBATA ALACAK

Kurt yaptığı paylaşıma “İçin rahat olsun Odunpazarı :)” notunu da düştü. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de alınan YSK’nın iptal kararını yine aynı notla kamuoyuna duyurdu. CHP İl Başkanlığı da YSK’nın kararı sonrası Kurt’un yarın saat 11.00’da mazbatasını alacağını açıkladı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskişehirli 8 Nisan 2019 02:12

"İçin rahat olsun ODUNPAZARI"bu sloganın sahibini,grubunu biliyoruz,fakat fotoğraf yanlışlıkla mı gazeteye basıldı,(şaka şaka)içimiz 5 yıldır rahattı,daha bir 5,10,15......Yıl daha rahat olacak.Saygılar.

3 6 Cevap Yaz
Nurullah

içimiz rahat değil madem 7000 oy farkına güveniyorsunuz neden tekrar sayım için itiraz ettiniz.

5 2
Nurullaha

Nurullah kardeşim ne zamana kadar sayalım? Kaç kere seçim yapalım? İstanbul'da bile 16 bin oy farkını kabul etmiyosunuz. Siz kazanınca milli irade CHP kazanınca hırsızlık diye ağlıyorsunuz. Artık biraz delikanlı olun be! AKPnin derdi vatan millet değil sadece rant. Seçimden önce en güvenli sistem bizde diyosunuz kaybedince ağlıyorsunuz. O zaman hiç seçime girmeyin darbe yapın ülkeye siz yönetin her yeri.

1 4
Esnaf 7 Nisan 2019 21:56

Adama sormuşlar;Kişiyi nasıl bilirsin? Cevap vermiş;Kendim gibi! Bu tayfa ,herkesi kendileri gibi biliyor! Onlar kazanınca ;Atı alan Üsküdarı geçtiiiiii,.Kaybedince ,At yine Üsküdarı geçti ama,Üstündeki yere düştüüüüü.Allahın sopası yok! Ne ekersen onu biçersin....Ha gayret,sindirmenize azıcık kaldı zaten......

4 10 Cevap Yaz
Şafak 7 Nisan 2019 14:55

Marabaların içi rahat değil,ağalarına yaranmak için sürekli "OY HIRSIZLIĞI" iftirasını yandaş medyada,sosyal medyada ve forumlarda tüm çirkeflikleriyle sürdürüyorlar.Atı alıp üsküdarı geçerken iyi ama,vatandaş ata binmelerine izin vermeyince,hem ağlıyorlar hemde iftiranın bini bir para oluyor.Siz vatandaşa zillet,illet diye hakaret ederseniz böyle olur.Sizleri koltuklara hizmet için oturtan halk,yeri gelir koltuktan kaldırmasınıda bilir...

4 16 Cevap Yaz
Soru ve Açıklama 7 Nisan 2019 12:36

Sosyal medya hesaplarından trol kardeşler hırsızlık türü açıklamalar yapıyor. şimdi onlara şu soruyu soracagım. Seçimleri CHP mi yaptı, CHP adam gibi sandıktan çıktı. Sandıkta CHP ve adaylarını yenemeyince hırsızlık demek ne oluyor. Trol kardeşler. İstanbulda İmamoğlu 7 gündür 7 kere daha kazandı seçimi, sandıkta ilk sayımda oy geçersiz sayıldıysa o oy geçersizdir. sayımda eğer neden geçersiz olduğu tutanağa yazılmadıysa 2. sayımda o oyu geçerli hale getiremezsiniz. Trol kardeşlerin algı oluşturma çabalarını bırakıp, kazanan başkanları tebrik edip köşelerine çekilmelerini bekliyorum

3 26 Cevap Yaz
ahahaahah 7 Nisan 2019 12:29

bu mesaj birilerini kudurtur :D

2 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi