Karda Yürüyen At Videosu: At Geliyor mu Gidiyor Mu? 

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karda Yürüyen At Videosu: At Geliyor mu Gidiyor Mu? 
A
a

Sosyal medya son günlerde karda yürüyen bir atın videosuyla çalkalanıyor. Videoda atın arka ayaklarıyla karda yürüdüğü ve daha sonra başını çevirerek kameraya baktığı görülüyor. Sosyal medya atın kameraya doğru mu geldiği yoksa ondan uzaklaştığı konusunda ikiye bölünmüş durumda. Viral video, atın yönü konusunda bir tartışmaya yol açtı ve birçok insanın atın gelip gelmediğini me

Sütiş Eskişehir
Karda yürüyen atın videosu Türkiye'de pek çok platformda tartışılmaya başlandı. Yıllar önce ''Bu elbise ne renk? Sorusu ile akıllamızı kurcalayan yanılsama şimdi de '' bu at geliyor mu, gidiyor mu? şeklinde karşımıza çıkıyor. Videoda derin karda yürüyen atın sadece arka ayakları görünüyor ve kar yığınları arasında ilerliyor. At kameraya yaklaşırken başını çevirerek kameraya bakıyor ve bu da birçok sosyal medya kullanıcısının atın yönü konusunda kafasının karışmasına neden oluyor. 
 
Popüler teorilerden biri, atın aslında kameradan uzaklaştığı ve başını çevirmesinin atın yelesi ve kuyruğunun rüzgarda savrulmasından kaynaklanan optik bir yanılsama olduğu yönündedir. Birçok kişi atın kuyruğunun ve yelesinin kameradan uzaklaştığını gösterdiğini savunuyor. Diğerleri ise atın toynaklarının kara battığını ve izleyiciye doğru giden izler oluşturduğunu iddia ederek atın aslında kameraya doğru yürüdüğüne inanıyor.

Karda Yürüyen At Geliyor Mu Gidiyor Mu?

Atın yönü ne olursa olsun, video sosyal medyada viral bir sansasyon haline geldi. Çok sayıda sosyal medya platformunda paylaşıldı ve kullanıcılar arasında hararetli tartışmalara yol açtı. Bazı insanlar attan ve sadece arka ayakları üzerinde yürüyerek yerçekimine meydan okuyor gibi görünmesinden çok etkilendi. Diğerleri ise atın yönü konusundaki tartışmalarla daha çok ilgileniyor ve görüşlerini ifade etmek için sosyal medyaya başvuruyor.

Peki, at geliyor mu yoksa gidiyor mu? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Gerçek şu ki, bundan asla emin olamayabiliriz. Video o kadar popüler oldu ki, atın yönünü belirlemek için videoyu inceleyen uzmanların bile dikkatini çekti. 

Karda Yürüyen At'ın viral videosu atın yönü konusunda hararetli bir tartışmaya yol açtı. Bazı insanlar atın kameraya doğru yürüdüğüne inanırken, diğerleri atın aslında kameradan uzaklaştığına ikna oldu. Atın yönü ne olursa olsun, video dünya çapında milyonlarca insanın dikkatini çekerek bir sosyal medya sansasyonu haline geldi. 

At gidiyor mu geliyor mu videosuna gelen bazı yorumlar ise şöyle;
  • Hem geliyor hem gidiyor gibi
  • Sola doğru gdiyor işte..
  • geliyor gelmekte olan
  • #Bitcoin gibi ne yaptığı belli değil
  • İlk izlediğimde gidiyordu, ne saçma soru dedim, ikinciye dönünce video at gelmeye başladı🙃
  • Gölgesinin açısına bakarsak ve atın ters ışıkta kaldığını düşünürsek, kadrajın sağından soluna doğru hareket ediyor. Geliyor yani yukarıdaki soruya göre
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi