Karacan sınırda böyle poz verdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karacan sınırda böyle poz verdi!
A
a

Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütleri PKK-PYD, DEAŞ’a yönelik Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gelen sanatçılar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Sütiş Eskişehir
İlk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ile Reyhanlı’da uyuduğu sırada evlerine düşen roket ile şehit olan 17 yaşındaki lise öğrencisi Fatma Avlar’ın okuduğu Tayfur Sökmen Lisesini ve Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden sanatçılar, daha sonra Reyhanlı'ya ilk roketin düştüğü bölgede esnafla bir araya geldi.

Vatandaşlar kendilerini ziyaret eden sanatçılara yoğun ilgi gösterdi.

Burada vatandaşların duygularını dinleyen Karacan ve sanatçılar onlarla hatıra fotoğraf çekildi.

Ekip daha sonra Reyhanlı'ya bağlı Davutpaşa Mahallesi'ne giderek, mahallenin çobanı Bekir Şanverdi tarafından Mehmetçiklere moral olması amacıyla yapılan dev Türk bayrağını inceledi.

Karacan ve sanatçılar Şanverdi'den dev bayrağı nasıl yaptığını dinledikten sonra Hassa'ya geçti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Karacan ile birlikte Mehmetçiğe destek vermek için sınıra gidenlerin arasında sanatçılar Tamer Karadağlı, Yavuz Bingöl, Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli, Volkan Severcan, Emre Kızılırmak, Erhan Yazıcıoğlu, Zuhal Yalçın, Deniz Oral, Burak Uçman, Murat Aksu ve Sefa Zengin yer aldı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi