İYİ Parti seçime girebilecek mi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İYİ Parti seçime girebilecek mi?
A
a

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin erken seçim isteğine yanıt veren İYİ Parti İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu, “Bilgisizlikten ya da kasıttan İYİ Partinin seçime giremeyeceği iddia ediliyor. İYİ Parti ne zaman yapılırsa yapılsın seçimlere katılacak ve iktidar olacaktır” dedi.

Sütiş Eskişehir
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin önceki gün grup toplantısında 'Türkiye seçim için 2019'u bekleyemez. Erken seçim şarttır. Tarihi de 26 Ağustos 2018 olmalıdır' şeklindeki çağrısına İYİ Parti kayıtsız kalmadı. Dün il binasında açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu, “Sayın Devlet Bahçeli tarafından yurt dışına sermaye kaçışlarının olduğu, şirket iflaslarının birbirini takip ettiği, erken seçimin vatan hainliği sayıldığı bir ortamda, ekonomik ve sosyal çöküşlerin seçim sonrasına erteleyecek tarzda bir erken seçim stratejisi yürürlüğe konuldu” dedi.

Hükümetin bulabildiği bütün kaynakları seferber ederek sahte bir bahar havası yaratacağını öne süren Kabukçuoğlu, “Seçimden sonra ekonomik bunalımların vatandaşta yaratacağı huzursuzluğu bastırmak için mevcut OHAL şartlarını ağırlaştıracak ve huzursuzluğun önüne geçmeye çalışacaktır. İYİ Parti bu planı milletin lehine olacak şekilde kökünden bozacaktır. Seçimlere girecektir. Bilgisizlikten ya da kasıttan İYİ Partinin seçime giremeyeceği iddia ediliyor. İYİ Parti 12 Haziran 2018 tarihinden itibaren yasalar gereği seçime girme hakkı vardır. İYİ Parti ne zaman yapılırsa yapılsın seçimlere katılacak ve iktidar olacaktır” ifadelerini kullandı.

Başbakan: YSK karar verecek!

Son Dakika! 24 Haziran'da yapılacak seçimlere ilişkin açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım "İYİ Parti'nin seçime katılıp katılmayacağına YSK karar verecek. 24 Haziran iyi bir tarih" dedi.


Akşener: "Herkes ayağını denk alsın"

Erken seçim kararı sonrası konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Herkes ayağını denk alsın. Seçime gireceğiz." dedi.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tosunpasa 19 Nisan 2018 01:27

Ahaha. Guldurmeyin adami ya. Iktidar olcakmis. Sen ruyanda gorursen iktidari sukret. Hayatinda tek adamakilli basarisi olmayan bir il baskani iktidar vaat ediyo.

0 4 Cevap Yaz
ahmet lala 18 Nisan 2018 19:23

Yahu he he...........!

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi