İbrahim Akar güven tazeledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İbrahim Akar güven tazeledi
A
a

Eğitim Bir Sen Eskişehir 1 No’lu Şube’nin 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek adayla gidilen genel kurulda mevcut başkan İbrahim Akar güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi

Sütiş Eskişehir
Eğitim Bir Sen Eskişehir 1 No’lu Şube’nin 6. Olağan Genel Kurulu Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurula, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Gelecek Partisi İl Başkanı Mahir Sayın, Sağlık Sen Şube Başkan Hasan Hüseyin Köksal, sivil toplum örgütü temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı. Tek adayla gidilen genel kurulda mevcut başkan İbrahim Akar tekrar Eğitim Bir Sen 1 No’lu Şube başkanlığına aday oldu.  

YOLUMUZU YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Genel kurulda konuşma yapan Akar, geçmiş dönemde görev alan tüm arkadaşlarına teşekkür etti. Akar, “Öncelikle genel Kurulun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Genel kurul sürecimiz öncelikle ilçelerimizdeki delege seçimleriyle birlikte başladı. 15 ilçemizde delege seçimlerimizi tamamladık ve 2’nci aşama olan genel kurul aşamasına geldik. 162 delegenin katılımıyla bugünkü kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Yönetim kurulumuzla ve ekibimizle birlikte canla başla mücadele ederek bugünlere geldik. Bugün de tek liste olarak tüm Eğitim Bir Sen camiasını tek bir çatı, tek bir bayrak altında toplayarak yolumuzu yürümeye devam edeceğiz. Geçmiş dönemde görev alan tüm arkadaşlara hizmetleri için teşekkür ediyorum. Görev alacak arkadaşlara da görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Sonuçların sendikamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.  Konuşmaların ardından İbrahim Akar güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi