Haydi Eskişehir adım adım hedefe...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Haydi Eskişehir adım adım hedefe...
A
a

SMA Tip-1 hastalığının pençesinde olan Muzaffer Kiraz için yardım kampanyaları hız kesmeden sürüyor. Muzaffer Bebeğin yaşama tutunabilmesi için başlatılan kampanyada yüzde 41’e ulaşıldı.

Sütiş Eskişehir
Ülkemizdeki yüzlerce çocuktan sadece biri olan Muzaffer Kiraz için çeşitli kampanyalar yürütülüyor. Konserler, kermesler düzenleniyor. Çeşitli şehirlerde stantlar kurularak bağış toplanıyor. Ancak şu ana kadar istenilen rakama ulaşılmadı. Yüzlerce gönüllü kampanyaya öncülük ederek Muzaffer bebeğin yaşama tutunabilmesi için büyük bir mücadele örneği sergiliyor. O gönüllülerden biri de 19 yaşındaki Esranur Arslan. Hamamyolu mevkiinde kurulan stantta Muzaffer bebek için seferber olan Esranur Arslan şu ana kadar kampanyada yüzde 41’e ulaşıldığını, Ramazan ayının sonuna kadar yüzde 50’ye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Arslan, “Şu anda yüzde 41’e ulaştık. Bildiğiniz gibi SMA hastalığının tedavisi çok zor ve büyük bir para toplamanız gerekiyor. İnsanların desteğiyle inşallah bunu başaracağız. Daha önce Toprak bebeğimiz vardı, Eskişehir halkı olarak onu gönderdik. İnşallah Muzaffer bebeğimiz de iyileşecek. Şu anda yüzde 41’deyiz” dedi.
Arslan ayrıca duyarlı olan tüm vatandaşlara seslenerek Muzaffer bebeğe destek istedi. Arslan, “Lütfen Muzaffer’in alamadığı nefesi, çıkmayan sesi olun. Sizden tek isteğimiz az çok demeden lütfen Muzaffer’den elinizi çekmeyin. Ona destek olun” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi