Hain saldırıya Eskişehir'den tepki!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hain saldırıya Eskişehir'den tepki!
A
a

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde üs bölgesinde görevli eşini ziyarete giden ve dönüş yolunda şehit olan 25 yaşındaki Nurcan Karakaya ile 11 aylık oğlu Bedirhan'ın cenazeleri toprağa verilirken tüm Türkiye teröre lanet okudu. Eskişehir'in önde gelen isimleri de hain saldırıya büyük tepki gösterdi.

Sütiş Eskişehir

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya'nın eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan ülkeyi yasa boğdu. Yaşanan acı olaya Eskişehir’in önde gelen isimleri de sosyal medya hesaplarından büyük tepki gösterdi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Harun Karacan: Savunmasız bir kadını hedef alacak kadar kalleş, 11 aylık bir bebeğin canına kastedecek kadar alçaksınız. 

AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay: Bu kadar korkak ve alçakça katliamı ancak bebek katili PKK ve yandaşları yapar. Nafile, yolun sonuna geldiniz! 

CHP Milletvekili Jale Nur Süllü: Bebeğin yaşamına kastedecek kadar gözü dönmüş hainlere yazıklar olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum

CHP Milletvekili Utku Çakırözer: Hakkari’de asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğini katleden teröre lanet olsun! Acılı aileye, ordumuza ve ülkemize başsağlığı diliyorum.

MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak: Ruhları şad olsun! Başta Şanlı Askerimizin, ailesinin ve Necip Türk Milleti’nin başı sağ olsun

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen: Başta kahraman astsubayımız olmak üzere Karakaya Ailesi ile milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt: Bu acıya yürek dayanmaz... Şehit düşen Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeklerine Allah’tan rahmet diliyorum. Teröre bin kere lanet olsun!

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç: Yitirdiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Kaynak: Anadolu Gazetesi

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi