Galibiyet Eskişehirspor camiasını böyle kenetledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Galibiyet Eskişehirspor camiasını böyle kenetledi
A
a

Eskişehirspor ligin 9’uncu haftasında Karadeniz Ereğli Belediyesi’ni 3-0’lık skorla geçerek hem taraftara hem de yönetime büyük bir sevinç daha yaşattı. Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve Teknik Direktör İbrahim Baş'ın mutlulukları böyle görüntülendi...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor ligin 9’uncu haftasında Karadeniz Ereğli Belediyesi’ni 3-0’lık skorla geçerek liderliğini sürdürdü. Maç sonunda Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, takımı ve teknik heyeti tebrik etmek için sahaya indi. Koca tüm futbolcuları tek tek kutlarken, en son Teknik Direktör İbrahim Baş’ın yanına gitti. Baş’a sarılan ve tebrik eden Koca büyük bir mutluluk yaşadı. 

Ereğli Es Es diye inledi

Eskişehirspor taraftarı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde oynanan karşılaşmada takımını yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan yeri hınça hınç dolduran Es Es taraftarı Ereğli’de farkını ortaya koydu. Çıkan olaylar sonrası maçı kale arkasında yol üstünden takip etmek zorunda kalan taraftarlar yaptığı tezahüratlarla stadyumu inletti. Eskişehirspor taraftarı bu sezon hiçbir deplasmanda takımını yalnız bırakmadı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi