Fuat Çapa İstanbulspor maçı öncesi bunu yapmış...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa İstanbulspor maçı öncesi bunu yapmış...
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Hatayspor ve Altınordu mağlubiyetlerinin ardından takımda yaşanan özgüven eksikliğini bitirmek için harekete geçmişti. İstanbulspor maçı öncesi oyuncularına sürekli moral ve özgüven aşılayan Çapa galibiyetinin şifresini bu unsurlar olarak belirledi ve zafere ulaştı.

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Lig’de küme düşme hattından kurtulmak isteyen Eskişehirspor ligde 4 haftalık puan hasretine İstanbulspor karşısında son verdi. En son Gaziantep Gazişehir karşısında 1 puan alan ve sırasıyla Adana Demir, Hatayspor ve Altınordu’ya mağlup olan Eskişehirspor’da moraller alt üst olmuştu. Futbolcularda yaşanan düşüş ve özgüven sorunu Teknik Direktör Fuat Çapa’yı İstanbulspor maçı öncesi harekete geçirmişti.

Deneyimli teknik adam İstanbulspor karşılaşmasının hazırlıklarında sürekli oyuncularıyla toplantı yaparak onlara özgüven ve moral aşıladı. Antrenmanların sürekli neşeli geçmesini sağlayan Çapa, İstanbulspor karşılaşmasına öğrencilerini çok iyi hazırladı. Karşılaşmada da planlarını bir bir uygulayan Çapa, Es Es’in başında ikinci galibiyetini almış oldu. Çapa şimdide Osmanlıspor maçına takımını sıkı bir şekilde hazırlayacak. 

Eskişehirspor'un gençleri aynı puanı topladı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hilmi dilmi 31 Ekim 2018 11:26

Doğrudur!

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi