Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'dan herkesi şaşırtacak istatistik

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan herkesi şaşırtacak istatistik
A
a

Eskişehirspor'da alınan sonuçları herkesin gözünü korkutsa da genç oyuncularımız ilginç bir istatistiğe imza attı. Es Es'in genç oyuncuları, takımlarının geçen sezon gösterdiği performans ile başa baş gidiyor. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor lig mücadelesine devam ediyor. Maddi sıkıntılar dolayısıyla yeni transferlerine lisans çıkartamayan Eskişehirspor’da altyapı oyuncuları göz doldurmaya devam ediyor. Fuat Çapa önderliğinde  İstanbulspor galibiyeti ile ligde 10 haftada 8’inci puanını toplayan gençler, takımın geçen sezonki performansını yakalamış durumda. Ligde 4 hafta sonra puanla tanışan genç ekip, topladığı 8 puan ile 16’ncı sırada bulunuyor. 2017-2018 futbol sezonunda 10’uncu hafta itibariyle Erkan Zengin, Semih Şentürk, Ofoedu, Bruno Mezenga ve Uğur İnceman’lı takım da 8 puan toplamıştı. 

Geçen sezonki gibi 8 puan toplamasına rağmen ligde 2017-2018 sezonundan daha kötü bir sıralamada yer bulan genç ekip, düşme potasında bulunuyor. Geçen sezon daha fazla gol atıp kalesinde daha az gören Siyah Kırmızılı ekip aldığı eksi 3 puana rağmen 14’üncü sıradaydı. Kırmızı Şimşekler Spor Toto 1. Lig’in 11’inci hafta mücadelesinde
sahasında Osmanlıspor’u konuk edecek. Eses’in gençleri, bu mücadeleden de galibiyetle ayrılarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

Osmanlıspor hazırlıkları başladı

Spor Toto 1. Lig’in 11’inci haftasında Osmanlıspor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. İstanbulspor galibiyetinin ardından bu maçın hazırlıklarına 29 Ekim’de başlayan Es Es sadece rejenerasyon çalışması gerçekleştirmişti. Kırmızı Şimşekler dünü izinli geçirirken bugün ise akşam saatlerinde tesislerde bir araya gelerek bir kez daha top başı yapacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Rıza Kule 31 Ekim 2018 10:29

Ben genclerimize her zaman için güvenim tamdır. İnşallah bu sezon takımı lige tutabilirsek seneye bomba gibi gençler olacaklardır. Yeter ki giydikleri formanın anlamını bilsinler Selamlar

2 4 Cevap Yaz
Efkan 31 Ekim 2018 08:40

Zugurt tesellisi☺

7 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi