Final sevinci yaşadılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Final sevinci yaşadılar
A
a

Dün oynanan yarı final karşılaşmasında rakiplerini  deviren  Özel Genç Ufuk Temel Lisesi ile MAT-FKB Özel Gelişim Fen Lisesi, Voleybol Genç Kızlar B Kategorisi’nde finalist olmanın sevincini yaşadılar.

Sütiş Eskişehir
8 okul katıldı
8 okulun  katılımasıyla 5 Ocak’ta  başlayan okullararası voleybol müsabakalarında finale kalan takımlar belli oldu. Yenikent Spor Salonu ev sahipliğinde oynanan yarı final maçlarında ilk olarak Özel Genç Ufuk Temel Lisesi ile Özel Atayurt Anadolu Lisesi karşılaştı.
 
Final 15 Ocak’ta
Her iki okul da yarı finalde müthiş bir performans ortaya koyarak rakiplerine  set vermeden final biletini kaptı.   Özel Gelişim Fen Lisesi 3-0’lık skorla final biletini alan ilk takım oldu. Ardından filede MAT-FKB Özel Gelişim Fen Lisesi ile TOKİ Ş. Savaş Kubaş Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında zorlanmayan Gelişim Lisesi 3-0’lık skorla finalin diğer adı oldu.
 
Büyük heyecan yaşanacak
Okullararası Voleybol Genç Kızlar B Kategorisi’nde MAT-FKB Özel Gelişim Fen Lisesi ile Özel Genç Ufuk Temel Lisesi arasında ki final maçı 15 Ocak Pazartesi günü saat 13.00’de oynanacak. Büyük heyecanın yaşanacağı Özel Atayurt Anadolu Lisesi ve TOKİ Ş. Savaş Kubaş Anadolu Lisesi arasındaki final maçı ise yine pazartesi günü saat 11.30’da oynanacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi