EYT'liler Eskişehir'den bir destek daha!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç EYT'liler Eskişehir'den bir destek daha!
A
a

CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili, “Emeklilikte yaşa takılanların artık mağduriyetinin önlenmesi gerekir. Ve bu önlemler için de CHP olarak hazırladığımız program vardır” dedi.

Sütiş Eskişehir
EYT haberleri artık büyük bir topluluk haline gelen "Emeklilikte Yaşa Takılanlar"ın her gün merakla beklediği haberler oldu. AK Parti ve MHP EYT'ye karşı çıkarken CHP ve İYİ Parti EYT'lilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için çabalıyor. CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar parti binasında yaptığı basın toplantısında Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin problemleri ve partisinin kongre süreci hakkında konuştu. Türkiye’de 5 milyon 400 bin EYT’li olduğuna dikkat çeken Adar, emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetlerinin toplumda çok büyük bir yara açmış durumda olduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan EYT açıklaması

Emeklilikte yaşa takılanların sorunlarının bir an önce çözülmesi gerektiğini vurgulayan Adar, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın ifadesi olan ‘Siz hem çalışarak maaş alacaksınız hem emekli maaşı alacaksınız. Türkiye bunu kaldıramaz’ gibi bir argümanı kabul etmek mümkün değil. Evet, emekliliği hak ettiniz buyurun gelin emekli maaşı bağlıyoruz denildiğinde bu rakamların yüzde 10’lara kadar ineceğini düşünüyorum” diye konuştu. Emeklilikte yaşa takılanların sorunlarının çözülmesi durumunda işsizliğe de çare bulunabileceğini söyleyen Adar, “Emeklilikte yaşa takılanların artık mağduriyetinin önlenmesi gerekir. Ve bu önlemler için de CHP olarak hazırladığımız program vardır. Türkiye’deki işsiz sayısı 4 milyonun üzerine çıkmış durumda. Bu konu ciddi şekilde ele alınırsa emekliliği gelenler emekli edilirse o zaman yeni iş alanları açılır ve işsiz olan insanlarımızı istihdam etmiş oluruz” şeklinde konuştu.

Devlet Bahçeli'den EYT'lileri üzecek açıklama
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 25 Kasım 2019 19:02

gayet mantıklı.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi