EYT konusunda flaş gelişme!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç EYT konusunda flaş gelişme!
A
a

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Tek bir formül üzerinde duruyoruz ama henüz sonuçlandırmadık. EYT Aralık ayı gibi gündeme gelir'' dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, dün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bakan Bilgin, şunları kaydetti:

“Kamudaki sözleşmeli personelle ilgili çalışmamızı sona erdirmek üzereyiz. Meclis ilk açıldığında sözleşmeli personel dosyasını getireceğiz. Şu anda üzerinde çalıştığımız dosya o, bitirmek üzereyiz. Bir iki konu daha var EYT ondan sonra çünkü onun teknik çalışması biraz daha zaman alacak. Tek bir formül üzerinde duruyoruz ama henüz sonuçlandırmadık. EYT Aralık ayı gibi gündeme gelir.

Sözleşmeli personel ve geçici işçiler bir an önce çözmemiz gereken dosyalar. Sözleşmeli personel mevzusunu çözüyoruz, önümüzdeki günlerde sizlerle de paylaşırız. Sonra maden işçileri ondan sonra da kadroya geçmemiş taşeron işçiler var, o tarihte 90 bin civarında taşeron işçi vardı, önceliğimiz onlar. Taşeron işçilerle ilgili bir çalışmamız var. O da ayrı bir dosya. Sözleşmeli personelle ilgili çalışma bittikten sonra onu ele alacağız.”

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
vatandaş 11 Eylül 2022 22:21

99 dan öncesi sonrası yok her calışanı kapsamalı ortası bulunmalı

0 0 Cevap Yaz
Nail AKBULUT 7 Eylül 2022 11:12

Oyalama taktiği fazla inandırıcı gelmedi.

0 5 Cevap Yaz
Çiftelerli 7 Eylül 2022 08:43

Bu eyt olmamalı 50 yaşında emekli olunurmu dünyada nerde görülmüş

6 2 Cevap Yaz
Nail AKBULUT 6 Eylül 2022 20:32

Seçim biraz daha yaklaşsın oyalama taktiği fazla bir şey çıkacak hali yok. Ya da EYT'liler için kesenin ağzını açıp bol keseden dağıtabilirler.

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi