Eskişehirsporlular kabus görmek istemiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlular kabus görmek istemiyor!
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk için kıyasıya mücadele veren bir sezonun finaline adım atıyor. Bugün, Şimşekler, 2023 yılının son maçında Çilimli Belediyespor ile karşılaşacak. Eskişehirspor, bu kritik müsabakadan lider olarak ayrılmayı hedefleyerek Çilimli'ye çıkacak. Futbolseverler, heyecan dolu mücadeleyi izleyerek takımlarını desteklemeye hazır durumda.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor’un içerde dışarda oynadığı tüm maçları canlı olarak yayınlayan ES TV bugün oynanacak olan Çilimli Belediyespor-Eskişehirspor karşılaşmasını ekranlara getirecek. Saat 14.00’te başlayacak olan mücadele canlı olarak ekranlara gelecek. Kritik 90 dakikayı Ahmet Deniz Canoruç anlatacak.

Ligde art arda aldığı mağlubiyetlerin ardından takipçilerini yeniden yarışa sokan Eskişehirspor bugün deplasmanda önemli bir maça çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip ligin 12’nci haftasında Düzce temsilcisi Çilimli Belediyespor’un konuğu olacak. Es Es, ilk yarının son deplasman maçına lider gidecek. Eskişehirspor, zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek liderlik koltuğunu kaptırmak istemiyor. 

Yılın son maçı

Eskişehirspor, 2023 yılının son karşılaşmasına bugün çıkacak. 25 puanla ilk sırada yer alan Es Es, yeni teknik direktörü Levent Kartop önderliğinde zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Siyah Kırmızılı ekip bu kritik karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Tüm planlarını galibiyet için yapan Es Es, dün karayoluyla Düzce’ye giderek kampa girdi. 

İkinci kez Düzce’ye gideceğiz

Bölgesel Amatör Lig’in 12’nci haftasında Eskişehirspor, Düzce ekibi Çilimli Belediyespor’un konuğu olacak. 6’ncı grupta Kaynaşlı Belediyespor ile birlikte mücadele eden bir diğer Düzce temsilcisi Çilimli ligde şampiyonluğu hedefleyen bir ekip. Es Es cumartesi günü böylelikle ikinci kez Düzce’ye gitmiş olacak. Şimşekler, 12 Kasım’da ligin 5’inci haftasında bir diğer Düzce ekibi Kaynaşlı Belediyespor’un konuğu olmuş ve rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı.  

5 eksik var

Bugün Çilimli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor’da eksiklerin çokluğu can sıkıyor. Siyah Kırmızılı ekipte sportif sakatlığı devam eden Serdar Sudun, Hakan Aydemir, Erdin Üzer, Doğukan Bülbül ve Erkut Şentürk bugünkü maçta forma giyemeyecek. 5 futbolcu kafilede yer almadı. 

Yılın son maçı

Eskişehirspor bugün 2023 yılının son maçına çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip için 2023 yılı utanç dolu geçti. Es Es, kulüp tarihinde ilk kez 2023 yılında amatör kümeye düştü. Şimşekler geçen sezon kupa ve lig dahil olmak üzere 30 maça çıktı. 3. Lig’de 2023 yılında 4 galibiyet alan Es Es, BAL’da ise 8 galibiyet aldı. Şimşekler 2023 yılında hem 3. Lig hem kupa hem de BAL’da toplam da 10 mağlubiyet alırken, 6 maçtan da beraberlikle ayrıldı. 

Galibiyet için gittiler

Bugün saat 14.00’te Çilimli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor bu maç için yola çıktı. Sabah yapılan antrenmanın ardından Şimşekler karayoluyla Düzce’ye gitti. Eskişehirsporlu futbolcuları yönetim kurulu üyeleri ve kafilede yer almayan futbolcular uğurladı. Futbolcuların moralli ve hırslı olduğu gözlendi. 

Çilimli Belediyespor maçının kafilesinde şu isimler yer alıyor;

Turgut Kirveli 

Adem Ağaoğlu 

Kaan Aşnaz 

Ferit Özler 

Kaan Dorak 

Arda Kartal 

Beytullah Çamurlu 

Berke Çelik 

Hayrettin Cengiz 

Resul Karakoyun 

İsmail Palta 

Can Kılıç 

Kerem Eryılmaz 

Koraycan Akbaş 

Sezer Akyüz 

Fatih Çakır 

Sergen Şakirler 

Barış Memiş 

Yunus Çetin 

Hasan Alp Altınoluk 

Ercan Kuruçay


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi