Eskişehirsporlular bu görüntüyü görünce geçmişi hatırladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlular bu görüntüyü görünce geçmişi hatırladı
A
a

Eskişehirspor’un Çilimli Belediyespor’u yendiği karşılaşmada gol sevinci esnasında Eskişehirsporlu taraftara geçmişi hatırlatan anlar yaşandı. İşte Eskişehirspor'un, Çilimli Belediyespor’a attığı golle yaşadığı büyük sevinçte yaşananlar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor 82’de Sergen Şakirler ile öne geçti. Çilimli atağında kaleci Turgut topu kontrol edip hemen oyunu başlattı. Barış aldığı topta pasını Ercan’a gönderdi. Ercan kanada açıp Hayrettin’e bıraktı. Hayrettin içeri ortaladı savunmadan seken topu İsmail Palta kontrol etti. Çalımla topu sağ çapraza çekti. Akılı davranan ve içeriye doğru koşu yapan Sergen Şakirler, İsmail’den aldığı şık pası şık bir vuruşla filelere gönderdi.

Benzer sevinçler!

Eskişehirspor’un Çilimli Belediyespor’u yendiği karşılaşmada büyük sevinç yaşandı. Takım maç sonu taraftarın önünde galibiyet pozu verdi. Kaleci İhsan Turgut Kirveli ve Hasan Alp Altınoluk tribün tellerine tırmanarak yıllar önce Bursaspor deplasmanında Dede ve Diego’nun sevincini hatırlattı. 

Üzücü olaylar da yaşandı 

Çilimli Belediyespor- Eskişehirspor maçında üzücü olaylar yaşandı.  1-0 yendiği maçın sonlarında istenmeyen olaylar yaşandı. Eskişehirspor taraftarı 82’de atılan golden sonra sevinirken tellerde kolunu yaraladı. Taraftarlar ambulans istedi. Yaklaşık 10 dakika ambulans gelmeyince Es Es taraftarı ambulansın yanına gidip tepki gösterdi. O esnada arbede yaşandı. Es Es taraftarının kalabalıklaştığı alana nereden geldiği tespit edilemeyen bir taş atıldı. Başkan Erkan Koca’da o sırada kalabalığın içindeydi. Koca’nın hemen yanından geçen taş bir taraftarın kafasına isabet etti. Hem o taraftar hem de tellerde kolunu yaralayan taraftar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Başına taş gelen taraftarın hala hastanede olduğu belirtildi. Taraftarlar hastaneye götürülürken o esnada olaylar devam etti. Maç sonunda Çilimli Belediyespor oyuncularıyla Es Es taraftarı arasında sözlü atışmalar yaşandı. Daha sonra taraftarlar Çilimli Belediyespor otobüsüne yabancı madde attı. Dostça başlayan, taraftarların birbirine çiçek takdim ettiği maç ne yazık ki olaylarla son buldu.

İlk kırmızı kartı Arda gördü

Eskişehirspor BAL 6. Grup’un 12’nci hafta maçında ilk kırmızı kartını gördü. Ligde geride kalan maçlarda hiç kırmızı kart görmeyen takım, ilk kez eksildi. Beytullah Çamurlu’nun 73’te Sezer Akyüz yerine oyuna girmesi sonrası stoper Mustafa Arda defansif orta pozisyonuna geçti. 85’te kontrolsüz bir müdahale yapan Arda, 90+7’de ikinci sarı kartını görünce kırmızı kartla oyundan atıldı. Genç stoper Ankara TKİ maçında forma giyemeyecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi