Eskişehirsporlu futbolcuları sevindirecek haber!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolcuları sevindirecek haber!
A
a

Eskişehirspor'da Osman Taş yönetiminde verilen prim sözlerinin tutulmaması futbolcuları olumsuz etkilemiş ve bu da sahadaki futbola yansımıştı. Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören ve yönetimi futbolcu primlerini zamanında ödeyerek futbolcuların moralini yüksek tutmaya çalışıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Göreve gelir gelmez takımın alamadığı primleri ödemeye çalışan Eskişehirspor yönetimi takdir toplamıştı. Prim dopingini sürdürmeye çalışan Mustafa Akgören ve ekibi Ümraniyespor karşılaşmasının primlerini ödemeye çalışıyor. Kaynak arayışlarını sürdüren yönetimin, İstanbulspor maçı öncesi bu primleri dağıtacağı gelen bilgiler arasında. Ayrıca yönetimin maaş alacağı olan futbolcularla görüşme yapacağı ve takımın dağılmaması adına yoğun bir çaba harcadığı öğrenildi.

Mevlüt kendini hazır tutacak

Eskişehirspor’un başarılı savunma oyuncusu Mevlüt Çelik, İstanbulspor karşılaşmasında forma giymeye çok yakın. Berkay Dabanlı’nın sarı kart cezalısı olması nedeniyle, Mevlüt’ün bu hafta sonu oynanacak olan İstanbulspor karşılaşmasında forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Savunma hattında Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’ın Erdal Akdari ve Mevlüt Çelik ikilisine şans vermesi bekleniyor.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi