Eskişehirsporlu futbolculardan taraftara söz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolculardan taraftara söz
A
a

Eskişehirspor sahasında Yunusemrespor’u 5-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Maç sonunda Eskişehirspor'un başarılı futbolcusu ES TV’ye yaptığı açıklamada camiaya verdikleri şampiyonluk sözünü tutacaklarını söyledi. 

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor takımının deneyimli isimlerinden Barış Memiş, ESTV mikrofonlarına yaptığı açıklamada, “Yolumuza devam ediyoruz. Her maçı ciddi oynamaya çalışıyoruz. Şimdi çok daha ciddi maçlara gireceğiz. Fazla söyleyecek bir şey yok, bize yakışan şekilde futbolumuzu oynayıp skoru alacağız. Almak zorundayız. Bence önümüzdeki maçlara her türlü hazırız” ifadelerini kullandı.

Özgüven açısından güzel

Yunusemrespor maçında oyuna sonradan giren, 1 gol ve 1 asist yapan Fatih Çakır “Kazanmamız güzeldi. Son 2 maçtır bol gollü maçlar geçiriyoruz. Özgüven açısından bunlar güzel. Tek hedefimiz şampiyonluk. Elimizden geldiğince gol atmaya çalışıyoruz. Demirspor ve Yunusemrespor da şehrimizin takımı. Kimse yanlış anlamasın. Bu kulübe, bu camiaya tek sözümüz var o da taraftara şampiyonluk yaşatmak. Son 2-3 maçtır skora katkı sağlıyorum. 2 gol attım 3-4 tane asist yaptım. Tabi ki daha fazla süre almak istiyorum ama süre gelince elimden geldiğince değerlendirmek istiyorum. Hocamızın takdiri. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur” dedi.

Bizi desteklemeye devam etsinler

Mücadelede 2 asistle oynayan Hayrettin Cengiz, “Ligde ikinci yarıya iyi başladık. Emin adımlarla gidiyoruz. Oynayacağımız her maç bizim için final. Aklımızdaki tek düşünce şampiyonluk. Bunun için de çok çabalıyoruz, çok çalışıyoruz. Sahada mücadele ediyoruz. Tüm takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Tribünlere gelen herkesin ayağına sağlık. Bizi desteklemeye devam etsinler. Sezon sonu Eskişehirspor’u şampiyon yapacağız diye konuştu.

Heyecanım yüksekti

İlk kez forma giyen yeni transfer Yusuf Sunbat ise, “Güzel bir galibiyet aldık. Tüm takım sahada çok iyi mücadele etti. İnşallah niceleri gelecek. Sezon sonunda inşallah şampiyonluk kupasını Eskişehir’e getiririz. Taraftarımıza teşekkür ederiz 90 dakika boyunca susmadı. Herkese teşekkür ederim. Takım arkadaşlarıma ağabeylerime. Eskişehirspor forması altında mücadele ettiğim için heyecanım yüksekti. Tribünler doluydu. Ama o heyecanı yenip sahada her şeyimizi veriyoruz” dedi.

Kerem devam edemedi

Yunusemrespor ile oynanan maçta ilk devrenin sonlarında sakatlanan Kerem Eryılmaz oyundan çıkmıştı. Ayağında ağrı hisseden deneyimli orta saha futbolcunun dün MR’ı çekildi. MR sonucunun bugün belli olması bekleniyor.

Sadece Uğur Can forma giymedi

Eskişehirspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Uğur Can Semizoğlu Yunusemrespor maçında kadroda yer aldı. Sportif sakatlığı bulunmayan ve maç kadrosunda olan futbolcunun ikinci devre oyuna girmesi bekleniyordu. Ancak Teknik Direktör Levent Kartop böyle bir değişiklik düşünmedi. Uğur Can’ın tam olarak hazır olmadığı düşünülüyor.

Emre Eren rakip oldu

Eskişehirspor U19 takımında forma giyen Emre Eren Özpınar sezonun ilk yarısında Yunusemrespor’a kiralık olarak gönderilmişti. Gelecek vaat eden futbolcu geride bıraktığımız Pazar günü Yunusemrespor formasıyla Eskişehirspor’a rakip oldu. Genç futbolcu 90 dakika sahada kaldı.
 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi