Eskişehirsporlu futbolcular kafaya koydu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolcular kafaya koydu!
A
a

Eskişehirspor'un mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'in bitmesine yaklaşık 10 hafta kaldı. Bu süreçte Eskişehirsporlu futbolcuların hedefi ve odak noktası şampiyon olmak. Peki Eskişehirspor 10 haftayı nasıl değerlendirecek? Mücadelelerinden başarıyla çıkabilecek mi? Eskişehirspor'un başarılı futbolcuları bu konuda ne düşünüyor? İşte tüm merak edilenler...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un deneyimli stoperleri Beytullah Çamurlu ve Cihan Çimen ES TV mikrofonlarına konuştu. Stoper hattındaki yarışı değerlendiren başarılı oyuncular tek amacın Eskişehirspor’un şampiyonluğu olduğunu belirtti. 

Beytullah: Tek hedef var 

Eskişehirspor’un stoperlerinden Beytullah Çamurlu ESTV mikrofonlarına konuştu. Deneyimli stoper, “Ligin ikinci yarısına iyi hazırlandık ve iyi başladık.  Hocamızın dediği gibi maç maç bakıyoruz. İlk Demirspor maçı ardından Yunusemrespor maçlarından üç puan ayrılmak önemliydi. Şimdi tek odaklandığımız Sincan karşılaşması. Şimdilik her şey iyi gidiyor. Takımın morali çok yüksek.  Bizim tek hedefimiz bu takımı şampiyon yapmak. Çünkü o büyük taraftarın ve camianın  bizden tek beklentisi bu. Bizlerde bu doğrultuda elimizden geleni yapıyoruz. Takımlar her hafta üstüne koyarak ilerliyoruz. Bundan sonraki süreçte de maçlarımızı kazanmaya devam edeceğiz. Şu an tek düşüncemiz Sincan deplasmanından 3 puanla dönmek. Rekabet başarıyı getirir. Burada 4 stoper de gayet başarılı. Kimin forma giydiği önemli değil. Bizim buradaki tek amacımız takımı başarıya götürmek. Hak eden oynar. Son kararı hocamız verir” dedi.

Cihan: Gurur duyuyorum 

Eskişehirspor’un yeni transferlerinden Cihan Çimen ESTV’ye yaptığı açıklamada, “Bizim adımıza lig başından beri güzel gidiyor. Ben takıma yeni katıldım ama takım arkadaşlarım takımı çok güzel bir konuma getirmişler. Bunu da devam ettiriyoruz. Maç maç bakıyoruz önümüze. Demirspor ve Yunusemrespor maçları da bizim için çok önemliydi.  Bu maçlardan 6 puanla ayrıldık. Şimdi önümüzde Sincan maçı var. O maçtan da 3 puanla ayrılıp, bir sonraki iç saha maçımıza avantajlı bir şekilde gelmek istiyoruz.  Bu camia her zaman şampiyonluğa oynayan bir ekip bunun bilincindeyiz ve bunun bilincinde hareket ediyoruz. Onun için bizim için her maç çok önemli. Şampiyonluk yolunda adım adım her maçı alarak üstüne koya koya ilerleyeceğiz. Yunusemrespor önünde ilk maçıma çıktım. Çok heyecanlıydım bu taraftarlar önünde ve stadyum da oynamak gurur verici. Bundan sonraki maçlarda da stadyumun daha çok dolacağından eminim. Bu formayı taşımak güzel. İnşallah sonu da güzel olunca taraftarımıza şampiyonluğu armağan etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi