Eskişehirsporlu futbolcular: Futbol böyle bir şey değil!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolcular: Futbol böyle bir şey değil!
A
a

Eskişehirspor’da futbolcular ortak açıklama yaptı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da futbolcular ortak açıklama yaptı. Açıklama şöyle, “Dün yaşadığımız olayın korkusunu hala üzerimizden atamamanın verdiği şokla daha yeni açıklama yapmak durumunda kalıyoruz. Sezon başından beri verdiğimiz şampiyonluk mücadelesinden bir basamak olan Alaplıspor müsabakası dönüşü şehir girişine yakın bir noktada 6-7 araba ve 30-40 kişilik kendini bilmez Eskişehirspor taraftarının, Eskişehir girişi Çukurhisar bölgesinde arabaları yolun ortasında ilerlerken önümüzü kesip, zorla otobüse binip kiminin ellerinde beyzbol sopası kiminin elinde kesici aletler ile bütün takım olarak darp edildik. Otobüsün içinde çaresiz ve savunmasız bir şekilde başımıza yüzümüze yumruklar atıldı. Ölümle bile sonuçlanabilecek bir olay yaşadık açıkçası... Personel yönetici ve futbolcular ve hocalar resmen dövüldük. Futbol böyle bir şey değil. Bu sporun ruhuna aykırı ve Sağlık bu hayatta en önemli Tabiki de bunu bütün Eskişehirspor kulübüne veya taraftarına yüklemiyoruz, bu yaşadığımız çok farklı bir olay ve Eskişehirsporlu futbolcular olarak bu olayı sineye çekmiyoruz ve gerekli adımları atacağımızı sorumlular hakkında gereğini yapacağımızı bilmenizi istiyoruz.”

 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Salih Öztürk 26 Mart 2024 22:43

Medeniylerşehrinde kendini bilmez gerçektaraftar toplugunundan olmayan yani taraftar olamamış bu kişileri esefle kıyorum gerçek medeni taraftar hibir zaman takım oyuncularına busekilde saldırı sözlü veya temaslı saldırı yapma hakına sahip degilerdir ve bu şekilde bir haklarıda yoktur burada eğer tepki gösterilecek olunursada türbünden Baskan ve yönetimine tepki gösterile bilir ama buda hiçbir zaman şiddet içermeden öylem ve eylemlerle tepki verilir tepki gösterilir olmalıdır bu Densiz şursus çirkin saldırıyı esefle kınıyor bunların mutlaka yasal yönden cezaland8rılmaları gerekir tüm takımımıza geçmiş olsun dileklerimi iletir böylesi 3/5- kendini bilmezler fırsatda verilir olmamasıdır.

0 4 Cevap Yaz
Gazi 26 Mart 2024 21:33

Bu ne aymazlık , Bunu yapanlar Eskişehir taraftarı olamaz ve olmamalı. Eskişehir yönetimi bunu yapanlara gereken cezayı vermeli stada sokmamalıdır.

0 4 Cevap Yaz
bekir yıldırım 26 Mart 2024 08:52

bunu yapanların Allah belasını versin reziller.

0 6 Cevap Yaz
Pamir 26 Mart 2024 04:47

Şiddete karşıyız çok yanlış yapmışlar taraftarımız geçmiş olsun. Yanlız şunu da söylemeden geçemicem ne oluyor bu takıma sanki futbolcu arkadaşlar da birlik içinde Es-Es ı tamamen yok etme silme çabasında gibi bu nasıl oynamak hep kaybediyoruz. Taraftardan takım kurulsa daha iyi oynarlar azzzz mücadele ya. Es-Es ın bizler için önemini anlayın çabalayın

3 3 Cevap Yaz
İsmail Nediyeyimki 26 Mart 2024 01:25

Rezalet.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi