Eskişehirsporlu futbolcu kovulduğunu Twitter'dan öğrendi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolcu kovulduğunu Twitter'dan öğrendi!
A
a

Eskişehirspor'da flaş bir ayrılık yaşandı ve o futbolcu ile yollar ayrıldı. Eskişehirsporlu taraftarı ve futbolcuyu şaşırtan başka bir detay ise; ayrılık haberi Eskişehirspor yöneticisi Özgür Marankoz tarafından şahsi twitter adresinden duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’in 18’inci haftasında 3 Mart Pazar günü Kaynaşlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başlayacak. Sincan Belediyespor maçının pazartesiyi izinli olarak geçiren Şimşekler bugün Kaynaşlı mesaisine başlayacak. Es Es taraftarı önünde 3 puan alarak zirve yürüyüşünü sürdürmeyi hedefliyor. 

Eskişehirspor'da şaşırtan ayrılık!

Eskişehirspor’un sezon başında 3. Lig ekibi Tarsus İdmanyurdu’ndan transfer ettiği İlksen Kuttekin ile yollar ayrıldı. Geçtiğimiz günlerde BAL ekibi Çorluspor’dan transfer edilen kaleci Erhan Aslan’ın takıma gelmesinin ardından kaleci İlksen Kuttekin ile yolların ayrıldığını Eskişehirspor yöneticisi Özgür Marankoz şahsi twitter adresinden duyurmayı tercih etti. 

Turgut hezimeti önledi

Sincan Belediyespor ile 1-1 berabere kalınan mücadelede Eskişehirspor’un kalecisi İhsan Turgut Kirveli farkı önleyen isim oldu. İlk yarıda Sincan’ın girdiği 4 net gol pozisyonunun ikisini çıkarmayı başaran deneyimli kaleci ikinci yarıda ise kalesinde adeta devleşti. Sincan’ın son 10 dakikada yakaladığı 3 net gol pozisyonu çıkarmayı başaran Turgut hezimetin önüne geçti. Maç sonunda taraftarlar Turgut’u ayakta alkışladı. 

Emirhan Eskişehirspor'a katıldı

Eskişehirspor, Sincan Belediyespor maçının ardından yeni bir transfere imza attı. Burhaniye Belediyespor’da forma giyen Emirhan Recep ile anlaşma sağlandı. Bölgesel Amatör Lig ekibi Burhaniye’de iyi bir sezon geçiren 23 yaşındaki futbolcu kanatlarda görev yapabiliyor. Emirhan’ın takımla birlikte antrenmanlara çıkacağı öğrenildi. 

Hayrettin değişikliği şaşırttı

Eskişehirspor’un başarılı oyuncusu Hayrettin Cengiz, Sincan Belediyespor ile oynanan karşılaşmanın 63’üncü dakikasında oyundan çıktı. Es Es’in en önemli ataklarında başrol oynayan Hayrettin’in oyundan çıkarılıp sağ bek oyuncusu Ferit Özler’in oyuna girmesine kimse anlam veremedi. Hayrettin’in sakatlığı olmadığı da öğrenildi.
 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
SABRİ DİKER 29 Şubat 2024 09:34

AMATÖR YÖNETİCİLER NE YAPTIĞINI BİLMİYOR......

0 0 Cevap Yaz
Hamit 28 Şubat 2024 09:27

Kaleci kurtarana kadar defans nerde, ?

0 0 Cevap Yaz
Salih Öztük 28 Şubat 2024 00:11

Eskisehirsporun direk hazır mevkisinde tek isim hayrettin gibi bir oyuncuyu oyundan neden alınır anlaşılır gibi değildir.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi