Eskişehirspor yönetimi transfer için İzmir'e gitti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Eskişehirspor yönetimi transfer için İzmir'e gitti
A
a

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Eskişehirspor listesinde yer alan Umut Kaya ile görüşme halinde. Umut için İzmir’e giden Başkan Erkan Koca deneyimli futbolcuyu Eskişehir’e getirmeye hazırlanıyor. 

Sütiş Eskişehir
Orta sahaya transfer yapmak isteyen Eskişehirspor’da Başkan Erkan Koca ve Sportif Direktör Özgür Gedik İzmir’e gitti. Çeşme Belediyespor’da forma giyen 36 yaşındaki Umut Kaya için yönetim girişimlerini sürdürüyor. Umut ve kulübü Çeşme Belediyespor ile görüşme yapacağı öğrenilen Başkan Koca’nın bugün transferi noktalamaya çalışacağı belirtildi. Yönetimin ayrıca İzmir’de sponsorluk görüşmeleri de yaptığı öğrenildi. 

Oldukça deneyimli isim

Hollanda’nın Alkmaar şehrinde doğan Umut Kaya, Almanya’da Karlsruhe U19 takımında oynayıp 2009’da Türkiye’ye geldi. Umut Türkiye liglerinde Alanyaspor, Göztepe, Sarıyer, Yeni Malatya, Turgutlu, Aydın, Menemen, Kocaeli Birlik, Manisa BB, Çorum FK, Manisa FK, Fethiye, Efeler 09 ve son olarak BAL’da Çeşme Belediyespor’da oynadı. Özellikle 2. ve 3. Lig’de çok sayıda maçı olan 36 yaşındaki futbolcu ilk devre BAL’da 8 maçta 2 gol kaydetti. 

Volkan’ın serüveni 1 gün sürdü

Eskişehirspor hücum hattına transfer yapmaya hazırlanırken kulüpte geçtiğimiz gün önemli bir gelişme yaşandı. Siyah Kırmızılı kulüp, 28 yaşındaki gurbetçi futbolcu Volkan Koyugöz’ü Eskişehir’e getirdi. Almanya'da doğan ve orada yetişen, son olarak ise Lüksemburg ligi ekiplerinden SC Bettembourg forması terleten 28 yaşındaki forvet Volkan Koyugöz takımla birlikte antrenmana çıktı. Kanat mevkiinde de görev yapabilen 1.90 boyundaki futbolcunun takımda kalıp kalmayacağı Teknik Direktör Levent Kartop’un kararına bağlıydı. Kartop olumsuz rapor verince Volkan Es Es’ten ayrıldı. 

Şimşekler U-19’larla karşılaştı

Eskişehirspor A Takımı, U-19 Takımı ile hazırlık maçı yaptı. Teknik Direktör Levent Kartop, A takımda fazla forma şansı bulamayan oyuncuları bu karşılaşmada oynattı. Adem Ağaoğlu, Cihan Çimen, Mustafa Arda Kartal, Ferit Özler, Yunus Çetin, Berke Çelik, Koraycan Akbaş, Barış Memiş, Hakan Aydemir, Hasan Alp Altınoluk ve Uğur Can Semizoğlu, U-19’a karşı forma giydi. Teknik Direktör Levent Kartop mücadeleyi yakından izledi. 

Sincan mesaisi sürüyor

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor, 25 Şubat Pazar günü deplasmanda Sincan Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ankara’da sahaya galibiyet için çıkacak olan Şimşekler bu doğrultuda antrenmanlarını sürdürüyor. Koşu ve ısınma turuyla başlayan antrenman top kapma çalışmasıyla sürdü. Şimşekler son bölümde dar alanda taktik çalışma yaparak günü noktaladı. Es Es hazırlıklarına bugün de devam edecek. 

Arda sıkı çalışıyor

Eskişehirspor’un başarılı savunma oyuncusu Mustafa Arda Kartal sezon başından bu yana sıkı bir şekilde çalışıyor. Her antrenman öncesi bireysel çalışma yapan Arda son yapılan antrenman öncesi hava topu çalışması gerçekleştirdi. Hırs ve azmiyle teknik heyetin gözüne giren Arda, U-19 ile oynanan hazırlık karşılaşmasında da başarılı bir performans ortaya koydu. 
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet 21 Şubat 2024 15:49

almışken 40 yaşında futbolcu alın..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi