Eskişehirspor yönetimi kaynak arayışında!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi kaynak arayışında!
A
a

Eskişehirspor’da yönetim kaynak arayışlarını sürdürüyor. Hem sponsorluk görüşmelerini sürdüren yönetim, bir diğer yandan da genç oyuncuların transferleriyle biraz olsun kulübün kasasına para girmesini istiyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Ekonomik kriz yaşanıyor
Büyük bir ekonomik kriz yaşayan Eskişehirspor’da yönetim kaynak arayışlarını sürdürüyor. Göreve geldikten sonra çeşitli kampanyalarla kulübe maddi destek sağlamaya çalışan Akgören ve yönetimi yeni sezon için sponsorluk görüşmeleri yapıyor. Bazı firmalarla görüşen yönetim, hayata geçirmeyi planladıkları projelerle de takıma kaynak yaratmayı hedefliyor.

Gözler transferde
Ayrıca Siyah Kırmızılı yönetim, mevcut futbolcuların birçoğunu elde tutmak için yoğun bir mesai harcıyor. Özellikle alacaklı olan futbolcuların boşa çıkmaması için yönetim, Metehan Altunbaş başta olmak üzere kulüpte forma giymek istemeyen bazı futbolcuların transferlerine izin vererek biraz olsun kulübe kaynak yaratmayı istiyor.

Camia sabırlı olsun
Şu an için sessizliğini koruyan Başkan Mustafa Akgören camiadan sabır istedi. Akgören, “Yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte mesaimizi Eskişehirspor için harcıyoruz. Somut bir gelişme yok. Bu yüzden dün yapacağımız toplantıyı erteledik. Kamuoyunun karşısına güzel haberlerle çıkmak istiyoruz. Camiamız sabırlı olsun” dedi.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Isa 29 Temmuz 2020 23:20

Beni başkan yapın nasıl olsa herkez nasihat veriyor elini cebine atan yok kimse size yardım etmez siz eskişehirli düşünüyorsanız fazla oynamayın istifa edin osman taş gibi adamın başını yediniz hiç olmazsa adam azda olsa para dağıttı ama beklemediniz

0 0 Cevap Yaz
başkana 29 Temmuz 2020 12:50

kaynak mı? size para verenin aklına yanayım önce gelen eti ve kalabaktan paraları kuruşuna kadar açıklayın bakalım ne yaptınız. Tabiri caizse hiç kimse sizlere para verecek kadar kafayı yemedi basın gidin millet salak değil.

0 4 Cevap Yaz
Nevri Dönmüş 29 Temmuz 2020 12:05

Tatarın 2 solundaki seyrek saçlı toparlak suratlı şahıs sattığı uçak biletleri ile yaptığı otel rezervasyonlarından (fahiş fiyatla) kazandığı paraların yarısını verse bu takımın paraya ihtiyacı olmazdı. Bu buz dağının görünen yüzü

0 8 Cevap Yaz
eses

Bu doğruysa ki inanıyorum utanmadan çıkıp sırıtıyorlar kimse para mara vermez bunlara gelen paraları eti ve diğerlerden bu gibiler götürdü demek.

0 6
eses_lee 29 Temmuz 2020 09:56

BAŞKAN İSTİFA ET ARTIK

1 2 Cevap Yaz
selçuk 29 Temmuz 2020 09:19

defalarca yazıldı. bir kere daha yazalım bakalım. -- madem kaynağınız paranız yoktu neden yönetime talip oldunuz? -- istifa edin artık.

2 1 Cevap Yaz
Nokta 29 Temmuz 2020 04:48

Kaynakmı dayanır mesut hostcan halil Ünal murat diri alman Osman tatar Mustafa bu Es Es taraftarı sizi doyuramadı taraftarlar size küfür etmek ten başka ne versin..

1 2 Cevap Yaz
Acil para lazım 28 Temmuz 2020 20:42

Kaynak muhakkak bulunmalı. Kulüpler Birliği karar alacak gibi duruyor. Bu yıl puan silme yaşamamalıyız. İç transfer kayıpsız bitmeli. Abidin souzo artık oynatılmalı. Bunun için acil para bulmamız lazım.

7 5 Cevap Yaz
Sıddık 28 Temmuz 2020 17:14

Sabır taşı çatladı.

2 4 Cevap Yaz
eses sevdası 28 Temmuz 2020 16:21

Başkan sabır sabır diyorsunuz. Nereye kadar? Sizinle Takım önce 3. lige sonra Süper Amatöre düşene kadar mı? Siz kaynak falan bulamazsınız. 1. ligdeyken parayı bulamadınız, Maç yayını olmayan 2.ligde mi bulacaksınız. Kaynak dediniz de küçülme diye takımın büyük çoğunluğunu devre arası gönderdiniz.takıma doğru dürüst maaş ve prim vermediniz. çalışanları bir kuruş ödemeden çıkardınız. Eti'den, Kalabak'tan,kampanyalardan gelen paralar ne oldu?hanı genel kurulda şeffaf olup her şeyin hesabını kamuoyuyla paylaşacaktınız? her şey yönetime gelene kadarmış. O kadar aciz kulüp yönetiyorsunuz ki seyircinin olmadığı maçlarda hakim olamadığınız personelin yüzünden para cezası alıyorsunuz. Onların cezalarını ödemek için mi kaynak arayışınız. zaten kulübü nasıl yönettiğiniz buradan belli. Parasızlık yüzünüzden elinize olan 2. ligde top oynayabilecek1-2 topçuyu da satarsınız. Sonra sahaya sen, yönetim, hocan, kulüpte çalısan yandaşlarınız çıkar oynarsınız... Hala İstifa etmeyi düşünmüyorsunuz.

1 6 Cevap Yaz
Yorumcu 28 Temmuz 2020 16:07

Amatör kümede başkanlık yapamayacak adamlar bu kulübün başkanı oldu ya. Üzülüyor insan ya yazık oldu koskoca kulübe.

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi