Eskişehirspor yeni transfere imza attırdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yeni transfere imza attırdı
A
a

Eskişehirspor, Sincan Belediyespor karşılaşmasının hemen ardından transfer atağını sürdürdü ve gözlerini Burhaniye Belediyespor'un genç yeteneğine çevirdi. 23 yaşındaki bu hızlı kanat oyuncusu, Bölgesel Amatör Lig'de parladığı sezonun ardından Eskişehirspor'un radarına da girdi ve takıma resmen katıldı. İşte Eskişehirspor'un yeni transferi...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, Sincan Belediyespor maçının ardından yeni bir transfere daha imza attı. Burhaniye Belediyespor forması terleten Emirhan Recep ile anlaşma sağlandı. Bölgesel Amatör Lig ekibi Burhaniye’de iyi bir sezon geçiren 23 yaşındaki futbolcu kanatlarda görev yapabiliyor. Emirhan’ın takımla birlikte antrenmanlara çıkacağı öğrenildi.

ESKİŞEHİRSPOR EMİRHAN RECEP İLE ANLAŞTI

Eskişehirspor yönetimi tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da Emirhan Recep ile imzalar atıldığı duyuruldu. İşte Eskişehirspor yönetiminin yaptığı açıklama:

"Eskişehirspor'umuz; bu sezon 12 gol atan, 2001 doğumlu sağ/sol kanat oyuncusu Emirhan Recep ile anlaşma sağladı. Emirhan Recep'in transfer maliyetinin yarısı, Eskişehirsporlu Bilim İnsanı Ahmet Başal tarafından karşılanmıştır. Kendisine teşekkür ederiz. Kulübümüze Hoş Geldin Emirhan Recep!"

Ahmet Başal destek verdi

Emirhan’ın transferi sonrası kulüpten yapılan paylaşımda, “Eskişehirspor'umuz; bu sezon 12 gol atan, 2001 doğumlu sağ/sol kanat oyuncusu Emirhan Recep ile anlaşma sağladı. Emirhan Recep'in transfer maliyetinin yarısı, Eskişehirsporlu Bilim İnsanı Ahmet Başal tarafından karşılanmıştır. Kendisine teşekkür ederiz. Kulübümüze Hoş Geldin Emirhan Recep!” denildi. Kaleci Erhan Aslan’ın transferi sonrası ise, “Eskişehirspor'umuz, deneyimli kaleci Erhan Aslan ile anlaşma sağladı. Kulübümüze Hoş Geldin Erhan Aslan!” denildi.

Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi