Eskişehirspor'un sakatlık listesine yeni isim eklendi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un sakatlık listesine yeni isim eklendi!
A
a

Eskişehirspor'da yarın oynanacak olan Alaplı maçı öncesi sakatlık haberleri peş peşe geliyor. Kerem Eryılmaz, Sergen Şakirler ve Yusuf Sunbat'ın ardından o isimde sakatlanarak forma giyemeyecek.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor'da yarın oynanacak olan Alaplı maçı öncesi sakatlık listesi uzadı. Kerem Eryılmaz, Sergen Şakirler ve Yusuf Sunbat'ın ardından Fatih Çakır da forma giyemeyecek.

Eksik isimlerin artması Eskişehirspor'u zor durumda bırakıyor. Eskişehirspor Teknik Direktörü Önder Karaveli alternatif çözümler üretmesi gerekecek.

Sakatlık krizi Eskişehirspor'u vurdu! Karaveli de endişeli

Eskişehirspor Teknik Direktörü Önder Karaveli, Kırşehirspor maçından sonra sakatlanan Kerem Eryılmaz ve Sergen Şakirler'in durumunu açıkladı. İki oyuncunun da MR sonuçlarının üzücü olduğunu ve antrenmanlara katılamadıklarını belirten Karaveli, Fatih Çakır'ın ise gribal enfeksiyon geçirdiğini fakat günden güne iyileştiğini söylemişti ama ondan da kötü haber geldi. Yusuf Sunbat'ın ise pazartesi günü takıma katılacağını da sözlerine ekleyen Karaveli, sakatlık yaşayan tüm futbolcuların tedavisinin sürdüğünü ifade etti.


 

Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses .sevdalisi 24 Mart 2024 14:48

Bu saydığınız isimler..bilerek oynatıyorlar.sakatlik kafadandir .

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi