Eskişehirspor'un saha zemini Türkiye gündemine oturdu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un saha zemini Türkiye gündemine oturdu
A
a

Süper Lig'deki son maçlarda yaşanan zemin sorunları, futbol gündemini sallamaya devam ederken, Eskişehirspor'un Atatürk Stadyumu'ndaki halı gibi zemin dikkatleri üzerine çekiyor. Başkan Erkan Koca'nın övgü dolu sözleri, sadece iyi bir zeminin ötesinde, bir kulübün ve camianın yeniden yükselişinin sembolü gibi duruyor. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Son günlerde Süper Lig'deki maçlarda gündem, stadyum zeminlerinin kalitesizliği oldu. Özellikle Çaykur Rizespor-Fenerbahçe ve Ankaragücü-Galatasaray maçlarında yaşanan kötü zemin koşulları, büyük tartışmalara neden oldu. Bu tartışmaların ortasında ise Eskişehirspor'un mücadele ettiği Atatürk Stadyumu'nda adeta bir halı gibi bir zemin dikkat çekti.

Eskişehirspor'un saha zemini görenleri şaşırtıyor! (Görmek için tıklayın)


Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Eskişehirspor’un maçlarını oynadığı Atatürk Stadyumu’nda adeta halı gibi bir zemin var. Başkan Erkan Koca zeminin fotoğrafını paylaşıp, “Süper Lig takımlarının birçoğunda bu kadar kaliteli bir zemin göremiyoruz. Avrupa standartlarında çim zeminimizi hazırlayan başta Gençlik Spor İl Müdürümüz Osman Ercan’a, stat müdürümüze ve personellerine, yüklenici firma yetkililerine teşekkür ederim. Taraftar Süper Lig, stadyum-zemin Süper Lig, camia Süper Lig, inşallah takımımızda layık olduğu yere gelecektir” dedi.
Kaynak : AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi