Eskişehirspor'un kasasına ne kadar girecek?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un kasasına ne kadar girecek?
A
a

Eskişehirspor Kulübü ile Bitci.com arasında imzalanan Es Es Token projesi hakkında kamuoyu bazı soruların cevaplanmasını istiyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Kulübü ile Bitci.com arasında imzalanan Es Es Token projesi hakkında kamuoyu bazı soruların cevaplanmasını istiyor. Özellikle taraftarlar, bu projeden Eskişehirspor’un ne kadar para kazanacağını, ayrıca daha önce kulübün kasasına paranın girip girmediğini merak ediyor.

İki proje imzalanmıştı
Maddi anlamda büyük sıkıntı yaşayan Eskişehirspor’da yönetim kulübe mali kaynak sağlanması için çeşitli projeler geliştirmiş ve bu yönde iki önemli imza atmıştı. Es Es Token ve Eskişehirspor Hatıra Ormanı projesinde geçtiğimiz hafta imzalar atılırken özellikle camia token konusunda bazı soruların cevaplanması istiyor. Taraftarlar kulübün nasıl bir anlaşma yaptığını ayrıntılı bir şekilde cevaplanmasını bekliyor.

Kasaya para girdi mi?
Taraftarlar, Eskişehirspor’un bu projeden ne kadar para kazanacağını merak ediyor. Ayrıca, camia şimdiye kadar bu anlaşmadan önce veya sonra kulüp kasasına para girip girmediğinin sorunun cevaplanmasını istiyor. Şeffaflık konusunda her zaman hassas olduklarını söyleyen yönetimin, Es E token ve hatıra ormanı projesi konusunda kamuoyunu daha fazla bilgilendirilmesi bekleniyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es esli 23 Mart 2021 20:19

yönetimin cebine kaçlira girecek

0 0 Cevap Yaz
Deli Ruhi 17 Mart 2021 08:52

Bazı Yönetim yandaşları dun yazdığım yazıya olumsuz ifadeler kullanmışlar. Yazabilirler. Herkes düşüncesinde özgür tabiki. Arkadaşlar takım 2.lgde, canlı yayın yok, Ama reklam fiyatları şu şekilde; İsim Hakkı : 1 Milyon Dolar Totem Reklam Alanı : 40 Bin Dolar Kale Arkası Tribün Kuşak : 50 Bin Dolar Maraton Tribün Kuşak : 100 Bin Dolar Vip ve Protokol Alanlıkları : 75 Bin Dolar Arkadaşlar gerçekçi olmak lazım. Ülkede bu fiyatı verebilecek kimler var. Hangi iş adamı 2.lige düşen bir takıma bu fiyatlarla reklam verir. Bu yönetimin iş bilmezliğini, acizliğini ortaya koyar. Hala bizim yönetim rüyalar içindeler. Takımı bir yılda 2 kere düşürdüler ama bu rüyadan uyanamadılar. Bu kadar beceriksizliklerine rağmen İstifa etmeyi bile düşünmüyorlar.

0 17 Cevap Yaz
Es Es 26 17 Mart 2021 03:01

Tebrikler, hesap sorun hemde kuruşuna kadar sormaya hakkınız var. Yalnız anlamadığım kulübü borçlandırmış, yüzlerce milyonları buharlatırmış ve takımı rezil duruma düşmemize sebeb olmuş Mesut, Ünal ve Diriye neden hesap sormuyorsunuz???

5 11 Cevap Yaz
Deli Ruhi 16 Mart 2021 17:01

Bay Başkan; İnsanın hayali olur da bu kadarına pes. Yeni Sponsorluk fiyatlarınızda uçmuşsunuz. Afaki dolarlardan bahsediyorsunuz. Esesin marka değeri milyonlarla ölçülemez ama Ülke gerçekleri var. Pande mi, esnafların kan ağlayışı, iş adamlarımızın içindeki bulunduğu şartlar, vs. saymakla bitmez. Sizler gelecek yılın planlamasını hayali olarak bu şekilde mi yapıyorsunuz? Yoksa kimse sponsor olmasın diye mi çalışıyorsunuz? Gelecek sezon takım 2.ligde, canlı yayın yok, stada ne kadar seyirci gelir orası muallak. Ama sponsorluk fiyatlarınız dolar üzerinden uçmuş. Geçen sene 5000 TL ye reklam aldığınız ledler yeni sezonda 7000 dolar. Efendiler sizler yönetim olarak harbiden uçmuşsunuz. Sanırım yeni projeniz; Mustafa, Yönetim El ele Haydi 3. Lige. Esese hizmet etmek istiyorsanız İSTİFA EDİN. İstifa etmekte bir hizmettir. Yoka sizinle birlikte Esesimiz 3. Lige düşecek.Bırakın artık. İşi bilen birileri göreve gelsin. Nice Şanlı Mazisiyle dolu Esesimiz sahipsiz kalmadı sahipsiz kalmaz.

2 22 Cevap Yaz
korhancan 16 Mart 2021 15:28

Yönetim kuruş kuruş bu paraların hesabını vermek zorundasınız.Madem şeffaflık diyorsunuz görelim o zaman.Eğer hesap veremez iseniz derhal istifa edin!

0 28 Cevap Yaz
pompeo 16 Mart 2021 13:59

Yüce baronumuz be konseyi .. kendi paralarini kurtardiktan sonra ... kulübün kasasina anca para girer ...

1 21 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi