Eskişehirspor'un kalesinde bu sene...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un kalesinde bu sene...
A
a

Eskişehirspor kadrosunda geçen sezon düzenli forma şansı yakalayan kaleci Ekrem Kılıçarslan ve Siyah Kırmızılı genç kaleci Ebrar Yiğit Aydın, ES TV’ye konuştu. File bekçileri, iyi çalıştıklarını belirterek, “İnşallah bu sene kalede sıkıtı yaşamayacağız” dediler

Sütiş Eskişehir
“Takım olarak iyi çalıştık”
Ekrem Kılıçarslan ve Ebrar Yiğit Aydın, Afyon kampına gitmeden önce ES TV’ye konuştu. “Polonya kampı bizim için iyi geçti” diyen Ekrem, “Takım olarak iyi çalıştık. Kampa gelemeyen arkadaşlarımız olmuştu. Onlar da Afyon kampına katılacak. Afyon’da yine çok iyi bir kamp geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

“Ciddi maçlar oynayacağız”
Polonya 3. Lig takımıyla yapılan hazırlık maçından bahseden Ekrem, “Maç bizim açımızdan iyiydi, 1-0 kazandık. Afyon’da ciddi hazırlık maçları oynayacağız. Umarım onlar da iyi geçer. Polonya’da çok iyi çalışmalar yaptık. Özellikle kumdaki antrenmanlar çok iyiydi. İyi çalışıyoruz, inşallah bu sene kalede sıkıtı yaşamayacağız” dedi.

“Kampta sakatlandım ama..."
Ebrar Yiğit Aydın ise Polonya kampını değerlendirerek, “Polonya kampı benim açımdan gayet güzel geçti. İlk yurt dışı kampımdı. Bu açıdan da özel oldu. Kampta yaşadığım bir sakatlık vardı. Mehmet Feyzi ile girdiğim bir pozisyonda başım açıldı. Dikiş atıldı, ardından bandaj yapıldı. Ama şu an gayet iyiyim” şeklinde konuştu.

“Umarım iyi başlangıç yaparız”
Ebrar kampı iyi değerlendirdiklerini belirterek, “Kaleci Antrenörümüz Levent hoca ile farklı çalışmalar yaptık. Kumda antrenman yaptık. Kumda hiç çalışmamıştım. Farklı bir deneyim oldu. Hocamızdan çok memnunuz, bizim için elinden geleni yapıyor. Çok ilgili. Umarım Afyon kampını da en iyi şekilde değerlendirip ligde iyi bir başlangıç yaparız” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 20 Temmuz 2019 11:02

kaleci Ekrem ESES taraftarının bile sinirini bozan hareketler yapıyor.Birisi buna kendine gel demeli.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi