Eskişehirspor'un kabusu olan maçlar: İşte kötü tablo...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un kabusu olan maçlar: İşte kötü tablo...
A
a

Eskişehirspor, Alaplı Belediyespor'a 4-0 mağlup olarak liderin 6 puan gerisine düştü ve şampiyonluk hayalleri suya düştü. Takımın en büyük sorunu ise deplasman performansı oldu. İşte Eskişehirspor'un deplasman karnesi...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor camiasının Alaplı Belediyespor mağlubiyeti sonrasında şampiyonluk hayalleri suya düştü. Liderin 6 puan gerisinde kalan Şimşekler’i yarışın dışına sürükleyen en önemli faktör kötü deplasman performansı oldu.

Deplasmanda 1 puan aldık

Eskişehirspor ligin ikinci devresinde hükmen galip sayılan Kozlu maçı haricinde 3 maç daha oynadı. İlk olarak Sincan deplasmanında sahaya çıkan takım sahadan 1-1’lik beraberlik ile şehre dönerken, Ankara’da 2 puan bıraktı. Bir sonraki deplasman ise yine Ankara’daydı. Takım Gölbaşı’na 3-1 kaybederek büyük yara aldı. Son olarak ise Alaplı deplasmanında sahadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrılan takım, ikinci devre deplasmanda sadece 1 puan alabilmiş oldu.

Kritik maçları kazanamadık

Kırmızı Şimşekler BAL’da bu sezon şu ana kadar Kozlu hariç 10 deplasman karşılaşmasına çıktı. Takım 5 galibiyet elde ederken, 2 beraberlik ve 3 de yenilgi aldı. Alt sıralarda küme düşme mücadelesi veren Yunusemrespor, Demirspor ve Kırşehir Gençlik deplasmanları haricinde takımın elle tutulur 2 deplasman galibiyeti var. Biri 3-0’lık Ereğli maçı, diğeri de 1-0’lık Çilimli maçı. Siyah Kırmızılı takım, bu 2 maçın dışında kritik sayılabilecek hiçbir deplasmanda kazanamadı.
Patlangaç: Dış sahadaki grafik kötü olunda zirve yarışından koptuk.

İkinci devre deplasman karnesi

Kozlu Belediye-Eskişehirspor    : 0-3 (H)
Sincan BLD.-Eskişehirspor        : 1-1
Gölbaşı BLD.-Eskişehirspor        : 1-3
Alaplı BLD.-Eskişehirspor        : 4-0

Hazırlıklar sürüyor

BAL 6. Grup’ta 21’nci hafta müsabakasında Zonguldak ekibi Alaplı Belediyespor’a deplasmanda 4-0 mağlup olan Eskişehirspor, maçın ardından pazartesi gününü izinli geçirmişti. Salı günü 16.00’da Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde idman yapan ekip, dün de bir çalışma gerçekleştirdi. Önder Karaveli’nin talebeleri, moral bozukluğunu üstlerinden atmaya çalışıyor. Takım yerel seçimler nedeniyle cumartesi ve pazar gününü izinli geçirecek. Pazartesi gününden sonra ise Ereğli maçı hazırlıkları başlayacak. 
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Aytaç ERDOĞDU 28 Mart 2024 17:45

Önümüzdeki sene Eskişehir'de olmayı ve kalmayı planlıyorum... Gelirsem bir Eskişehir'li olarak ilgileneceğim ve zannediyorum benim gibi amatör yöneticiler ile çözeriz... (Eski TFF Teftiş Kurulu başkanıyım)

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi