Eskişehirspor'un İstanbul faciası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un İstanbul faciası!
A
a

Eskişehirspor, İstanbul’da dün hakem faciasıyla karşı karşıya kaldı. Maçı yöneten Cihan Aydın bir 2 penaltımızı vermedi hatta yanlış adama dahi sarı kart göstererek maçı yönetemediğini belli etti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor, İstanbul’da dün hakem faciasıyla karşı karşıya kaldı. Maçı yöneten Cihan Aydın bir 2 penaltımızı vermedi hatta yanlış adama dahi sarı kart göstererek maçı yönetemediğini belli etti. Bir de kara kaderimiz yakamızı bırakmadı galibiyet hasreti 20 maça çıktı. Es Es, İstanbulspor’a 3-0 yenilerek, İstanbul’da son oynadığı 6 maçtan galibiyet çıkartamadı.

Kötü başladık
Eskişehirspor ligin 7’nci haftasında ligin dişli ekibi İstanbulspor ile karşılaştı. 7’nci dakikada Wellington ile girdiği ikili mücadele sonrası Alimi ceza sahası içinde yerde kaldı ancak hakem maçı devam ettirdi. Ev sahibi ekip 21’inci dakikada öne geçti. Egehan’ın ortasında penaltı noktası civarından düzgün bir vuruş yapan Arnavut oyuncu Abazaj takımını 1-0 öne geçirdi.25’inci dakikada sağ çaprazdan Diouf’un sert şutunu Ekrem çeldi. 38’inci dakikada rakip yarı alanın ortalarında duran top kazanan Es Es’te Onur Bayramoğlu topu ceza sahası içine gönderdi. Rakibin ters kafasında kaleci Alperen topu kontrol etti.

Onur gole yaklaştı
50’nci dakikada kazanılan duran topta Hamed soldan ortaladı. Onur Arı’nın kafa vuruşu kalecide kaldı. 53’de Talha son çizgiye kadar inerek topu rakibinden kurtararak zorla oyunda tutmayı başardı ve Onur Arı’ya aktardı ancak Onur Arı’nın şutunda top dışarı gitti. 56’da sağ kanatta kazanılan serbest vuruşta Talha topu ceza sahasına gönderdi, Erdal Akdari’nin kafa vuruşunda top filelerle buluşsa da ofsayt dolayısı ile gol geçerlilik kazanmadı.

Penaltı skoru belirledi
63’de Papa Diouf süratle ceza sahasına girdi, kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan şutunu çeken Papa Diouf skoru 2-0’a getirdi. 88’inci dakikada İstanbulspor penaltı kazandı. Kaleci Ekrem ile karşı karşıya kalan Rroca, Ekrem’in müdahalesi sonrası yerde kaldı. Topun başına geçen Onur skoru 3-0 yaptı ve Eskişehirspor sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

İstanbul'da galibiyete hasretiz
Eskişehirspor, İstanbul ekipleriyle oynadığı son 7 maçtan galibiyet çıkartamadı. Şimşekler, İstanbul’daki son galibiyetini 18 Şubat 2018’de Ümraniye’ye 1-0’lık skorla aldı.

Eskişehirspor’un İstanbul’da oynadığı son 6 maç
02.04.2019: İstanbulspor-Eskişehirspor:2-1
20.04.2019: Ümraniyespor-Eskişehirspor:2-2
14.12.2019: İstanbulspor-Eskişehirspor:1-0
25.02.2020: Karagümrük-Eskişehirspor:2-0
02.07.2020: Ümraniyespor-Eskişehirspor:3-0
25.10.2020: İstanbulspor-Eskişehirspor:3-0

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nokta 27 Ekim 2020 20:22

Eskişehirspor umu bu hale düşüren şerefsizlere yazıklar olsun yedi sülalesi borçtan kurtulmasın

0 2 Cevap Yaz
Esesliyimmm 27 Ekim 2020 09:41

Yönetim İstifa

0 11 Cevap Yaz
Tribün cocugu 26 Ekim 2020 19:40

YÖNETİM İSTİFA!!!

0 11 Cevap Yaz
pompeo 26 Ekim 2020 16:49

tirbüncü kardesimiz istifa edemez ... istese de edemez ... aabileri ona cok ... ama cok kizar yoksa ...

0 23 Cevap Yaz
ahmet çarıkçı 26 Ekim 2020 15:28

futbolcu grubuna olan borçlar belki bir şekilde ödenebilir anlaşılabilir.asıl zor olan eski yöneticilerin alacakları bunlar silinmeli anlaşılmalı yada loca karşılığı alacakları silinmeli.borcumuz dolar kuruna bağlı olarak tl bazında artsada aslında giderek azalıyor.bu yıl düşmezsek bir daha düşmeyiz.

0 22 Cevap Yaz
ibrahim 26 Ekim 2020 14:05

Bu TAKIM HIC ŞUT ÇALIŞMASI YAPMIYOR MU. BIR TANE SÜT ATAN YOK. TANJU ÇOLAK DUVARA NUMARALAR YAZAR. ANTRENMAN DAN SONRA SAATLERCE TEK BAŞINA O NUMARALARA ŞUT ATARDI. BUNLARA 7 / 24 SÜT ATTIRACAKSIN. BU IBRAHİM BU KADRODA NE ISI VAR. HER MAÇA 10 KIŞI CIKIYORSUNUZ KAAN ILE ONUR ARIYI ILERDE OYNATIN

0 26 Cevap Yaz
Sezar 26 Ekim 2020 12:39

Başkan, hoca, hakem, oyuncu eleştirilerini anlamak mümkün değil. Başkan adayı çıkmadı bu arkadaşı evinden getirip adeta zorla başkan yaptılar. Yoksa iş kayyuma gidiyordu. Bu kadronun bu maddi imkanlarla 10 puan alması mümkün değil. Pahalı, iyi bir hoca gelse de borçlarımız katlasa daha mı iyi. Morinho gelse kurtulur mu bu kadro? Evet hakem kötüydü, iyi olsa yenilmeyecek miydik? İstanbul 10 gol kaçırdı üstüne. Oyuncularımızın da yeteneği bu kadar. Sizce transfer açık olsaydı, bu oyuncuların hangisi kadroya girerdi? Eskişehir, Eskişehir olarak ayağa kalkmadığı sürece, 30 bin insan şu duruma başkaldırmadığı sürece bu süreç düzelmez. Zaten o zaman da bizim büyüklüğümüz filan kalmamış demektir.

20 7 Cevap Yaz
Nikola

Başkanı kimse evinden zorla getirip başkan yapmadı.. Hatta Rıza Zeydan yönetim oluştururken bu arkadaşlar biz yapacağız bu işi deyip adama el çektirdiler.. Bunun haricinde de Eskişehirli olmayan bir oluşum yönetime talipti.. Litfen başkanı zor bulduk demeyin.. Üstelik Kayyumdan ne farkı var şimdiki durumun?

1 12
Ramazan 26 Ekim 2020 10:26

Mustafa AKGÖREN baskanim olmuyor yapamıyorsunuz. Ortada futbol yok puan silinmesine karşı engel olabilecek bir gücünüz yok.Yönetiminizde Es Es'i yönetecek maddi güç yok. Bizi Tff ye karşı koruyacak bir gücünüz yok. O zaman baskanim bence hayal dünyasında yaşamanın bir anlamı da yok. Sizin ne kadar koyu bir Es Es taraftarı olduğunuzu biliyorum ama olmuyor başkanım. Sizden tek isteğim yönetim olarak İSTİFA edin.

7 33 Cevap Yaz
aa 26 Ekim 2020 09:46

maçta hakem faciaydı defans çok eksikti akhisar maçında hoca belli olur

27 8 Cevap Yaz
furemen

Kesinlikle katılıyorum.Bir kaç hafta beklememiz lazım.Başka da seçenek yo zaten.Yeni bir yönetim yada teknik heyet gelse ne yapacak?Sihirli değnek mi var ellerinde?Şu anki yönetimden hariç bir tek eli yüzü dügün aday Özeçoğlu var.O da çalışma yaptı olmadı.Zaten Özeçoğlu gelirse yarım yamalak iş yapmaz.Çaresiz bekleyeceğiz.

19 5
Eses262626 26 Ekim 2020 09:46

Öyle veya böyle İstanbul'da hezimete ugradik. Artik mazeretiniz kalmadı başkan. Dünyada bu kadar başarısızlığa rağmen koltuk sevdalısı olan tek başkan sizsiniz. Sanki zamkla yapistirdilar sizi. Eskişehirspor sizin babanizin çiftliği değil. Basarisizliginizi kabul edin ve istifa edin. Yandaslarinizida alın gidin. Kulübün halini bile bile Gereksiz insanlari yok sportif direktör yok 7 yardımcı antrenör olarak kulübe doldurdun. açıklama yaparmisiniz. Dusurduguniz bir takımın sportif direktöre ihtiyacımı var. Hadi hocayı getirdiniz. 2-3 yardımcı yetmezmiş gibi 6-7 ysrdimciyla çalışmasına gerek var mı? Dosya üzerine dosya ekleyeceksin. Yazık cok yazik. İstifa edin... Bu kadar iş bilmez Yönetim hiç bir kulubun yönetimine gelmemiştir.

5 37 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi