Eskişehirspor'un evinde büyük sınav! Neler olacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un evinde büyük sınav! Neler olacak?
A
a

Kırmızı Şimşekler, BAL'ın ilk devresinin son maçında Ankara TKİ takımını evinde ağırlayacak. Eskişehirspor, bu maçı kazanarak devreyi zirvede tamamlamayı hedefliyor. İkinci devrenin ilk üç haftasındaki fikstür avantajını değerlendirmek adına yarınki maçın büyük bir önemi var. Ayrıca, bu mücadele Levent Kartop'un iç sahada ilk kez takımını yöneteceği maç olacak.

Sütiş Eskişehir
Kırmızı Şimşekler BAL’da ilk devrenin son karşılaşmasında Ankara TKİ takımını ağırlayacak. Es Es, kazanarak devreyi zirvede tamamlamanın peşinde. İkinci devrenin ilk 3 haftasındaki fikstür avantajını anlamlı kılmak için yarınki maçı kazanmak çok önemli. Bu müsabaka ayrıca Levent Kartop’un iç sahada ilk maçı olacak.

Galibiyet moral olur

BAL 6. Grup’ta ilk devrenin son maçına 2 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Eskişehirspor, ligin güçlü ekiplerinden Ankara TKİ ekibini ağırlayacak. Güçlü rakibi karşısında hata yapmak istemeyen Siyah Kırmızılı, taraftarı önünde kazanarak devreyi moralli bitirmek istiyor.

Kartop’un ilk iç saha mesaisi

Geredespor’a sahasında 2-1 mağlup olan Şimşekler’de bu maçın ardından Teknik Direktör İbrahim Baş ile yollar ayrılmıştı. Yönetim takımın başına Levent Kartop’u getirmişti. Siyah Kırmızılı takımındaki kariyerine deplasmandaki kritik Çilimli galibiyetiyle başlayan 44 yaşındaki teknik adam, iç sahadaki ilk maçında da 3 puanı almanın peşinde.

Maçın hakemi Bahadır İleri

Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda yarın 14.00’te oynanacak olan Eskişehirspor-Ankara TKİ müsabakasını yönetecek hakemler hafta içi açıklandı. Zorlu maçta Sakarya bölgesi hakemlerinden Bahadır İleri düdük çalacak. Hakan Can Yılmaz ve Ramazan Çiftçi ise maçın yardımcı hakemleri. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Muhammet Kantaroğlu olacak.

Son hazırlıklar yapılıyor

Ankara TKİ ekibini konuk edecek olan Es Es’te zorlu maçın hazırlıkları devam ediyor. Takım, dün öğlen saatlerinde tesislerinde Teknik Direktör Levent Kartop ve yardımcıları idaresinde antrenman yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, top kampa çalışması ve taktik ağırlıklı antrenmanla devam etti. Takım bugün yapacağı antrenmandan sonra maç saatini beklemeye geçecek.

Arda oynamayacak

Siyah-Kırmızılı takımda zorlu Ankara TKİ maçı öncesi tek eksik var. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan ve 1-0 kazanılan Çilimli Belediyespor maçında son saniyelerde ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bırakan Mustafa Arda Kartal, yarın oynanacak maçta cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Erdin Üzer, Erkut Şentürk ve Serdar Sudun gibi isimlerin sportif sakatlığı düzeldi.

Eskişehirspor’a 3 bin TL para cezası

AFDK, Çilimli Belediyespor maçında yaşanan saha olayları nedeniyle Eskişehirspor’a 3 bin TL para cezası verdi.
 
Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi