Eskişehirspor tatile böyle girdi: İşte Eskişehirspor - Ankara TKİ maçının detayları...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor tatile böyle girdi: İşte Eskişehirspor - Ankara TKİ maçının detayları...
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de ilk yarının son maçında Ankara TKİ ile karşı karşıya geldi ve mücadele dolu bir karşılaşmada 1 puana razı oldu. İki kez geriye düşmesine rağmen Es Es, skoru eşitlemeyi başardı. Ancak, birçok gol pozisyonundan faydalanamayarak galibiyeti kaçırdı. İlk yarıyı lider olarak tamamlamasına rağmen, takımın önümüzdeki maçlarda daha etkili olması ve kaçırılan fırsatları değerlendirmesi bekleniyor. İşte detaylar…

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarının son maçında Ankara TKİ ile karşılaşan Eskişehirspor zorlu mücadelede 1 puana razı oldu. İki kez geriye düşmesine rağmen skoru eşitleyen Es Es, sayısız girdiği gol pozisyonlardan yararlanamadı, ilk yarıyı yine de lider olarak tamamladı. 

İlk atakta golü buldular

Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşmaya Es Es daha etkili ve coşkulu başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede baskı kuran Şimşekler, golü bulamadı. Ankara ekibi ilk kez Es Es kalesine geldiği pozisyonda golü buldu. 21’de Hamit’in ortasında arka direkte bomboş kalan Oğuzhan kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

Şoku hemen atlattı

Şimşekler golün şokunu hemen üzerinden atarken etkili oyununu sürdürdü. Serdar Sudun ile Es Es çok net gol pozisyonlarına girdi. 33’üncü dakikada Serdar Sudun kaptığı topu ceza sahası içine taşıdı. Rakiplerini çalımlayıp önünü açmaya çalışan Serdar kaleye bir türlü topu gönderemedi. 1 dakika sonra Serdar’ın şutunda boş pozisyonda Sergen topu kaleye nişanladı.

Coşkulu oyun vardı

Coşkulu oyunun meyvesini 39’da nihayet aldık. İsmail Palta’nın sağ kanattan açtığı ortaya iyi yükselen Sergen kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu. 1-1.  İlk yarı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıya Ankara ekibi etkili başladı. Yine ilk pozisyonunda konuk ekip golü buldu. 60’ncı dakikada Emre Bayram sol kanatta aldığı topu ceza sahası içine taşıdı. Düzgün bir vuruş yapan Emre skoru 2-1’e getirdi.

Fatih skoru eşitledi

Es Es geriye düşmesine rağmen maçı bırakmadı. Teknik Direktör Levent Kartop tüm riskleri aldı. 71’de Sergen’in golü ofsayta takıldı. 80’de ise eşitlik golü geldi. Hasan Alp ceza sahası içinde aldığı topu son çizgiye kadar taşıdı. Fatih, Hasan’dan aldığı topu şık bir vuruşla ağlara yolladı. Son dakikalarda Es Es 3’üncü golü arasa da başarılı olamadı ve maç 2-2 bitti. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi