Eskişehirspor taraftarını heyecanlandıracak haber: Kimler gelecek?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarını heyecanlandıracak haber: Kimler gelecek?
A
a

BAL 6. Grup’ta ilk devreyi 2 puan farkla lider tamamlayan Eskişehirspor yönetimi, Pazar oynanan Ankara TKİ maçı sonrası pazartesi akşamı tesislerde bir araya geldi. Eskişehirspor taraftarını heyecanlandıracak haber ise toplantı sonunda duyuruldu. İşte Eskişehirspor'un müjdeli haberi...

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor'un BAL 6. Grup'ta lider olarak tamamladığı ilk devrenin ardından, yönetim heyeti Pazar günü oynanan Ankara TKİ maçının ardından pazartesi akşamı tesislerde bir araya geldi. Takım izne çıkarken, yönetim ise mesaiye devam ederek pazartesi akşamı tesislerde bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, yönetim kurulu devre arası planlaması ve transfer çalışmaları konularında detaylı bir değerlendirme yaptı. Başkan Erkan Koca, takıma 3-4 takviye yapacaklarını ve bu doğrultuda sıkı bir çalışma içinde olduklarını ifade etti.

Eskişehirspor'un lider olarak geçirdiği ilk devrenin ardından, yönetimin devre arası transfer stratejileri üzerine yoğunlaştığına dair haber, taraftarlar ve spor kamuoyu tarafından merakla takip ediliyor. Yapılacak takviyelerle takımın güçlendirilmesi hedeflenirken, bu süreçte gerçekleşecek transferlere dair bekleyiş sürüyor.

Kaynak : Spor Servisi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
kamil çalı 9 Ocak 2024 16:47

erkan zengin gelirmi acaba?

2 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi