Eskişehirspor taraftarı Cumhurbaşkanı'ndan rica etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarı Cumhurbaşkanı'ndan rica etti
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek “o şahsı görevden almasını rica ediyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Nefer Tribünü Lideri Diri ve beraberindekiler Samsunspor maçının ardından “Kütahyalı erkekler Eskişehir’e çapkınlığa gidiyor” diyen AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş’a tepki gösterdi.

Diri, şöyle konuştu: “AK Parti Kütahya il başkanını protesto etmek için toplandık. Kütahyalı erkeklerin Eskişehir’e çapkınlığa geldiğini dile getirerek Eskişehir’in namusuna bir nevi dil uzatmıştır. O makamdaki birisine bu sözler yakışmamaktadır. Eskişehir ve Kütahya halkı komşu şehirdir. Birbirine sürekli gider gelir. Hısımdır. Böyle hasımlık yaratacak açıklamalar iki şehre de zarar verir. Sayın Cumhurbaşkanı’ndan o şahsı görevden almasını rica ediyoruz.”

Eskişehirspor taraftarı Cumhurbaşkanı'ndan rica etti

Tepkimizi vermeye devam edeceğiz
“Sonuçta hepimizin anası, karısı, kızı bu şehirde yaşıyor. Bizim namusumuza kimse bu şekilde dil uzatamaz. Bu kim olursa olsun. Tepkimizi vermeye devam edeceğiz. Eskişehir modern, çağdaş ve demokratik bir şehirdir. Namusuna dil uzatan herkes büyük küçük herkesi karşısında bulacaktır. Şimdiden gereğinin yapılacağına inanıyor yetkililere buradan sesleniyoruz. Eskişehir onlarca devlet kuran çağ açıp çağ kapatan bir şehirdir. Lütfen bu sözleri nedeniyle İl Başkanı Ali Çetinbaş’a gereği yapılsın.”


Eskişehirspor taraftarı Cumhurbaşkanı'ndan rica etti

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Metin Mert 16 Nisan 2018 22:26

Liyakatsız kişiler Başkan yapılırsa,Olacağı budur.

0 1 Cevap Yaz
İsmail 16 Nisan 2018 21:32

Suratında meymenet yok...

0 1 Cevap Yaz
üstün 16 Nisan 2018 20:46

bunlar siyaset sayesinde doğmuş insanlar.icraat yaparak değil abuk subuk şeyler söyleyerek kendini gündemde tutmaya çalışıyor.bu yeryüzünün en alt tabaka insanıdır.mesafesi 70 km olan ve içli dışlı olmuş iki şehri birbirine hasım yapıyor.yazık memleket bunların gibi insanlara kalmış.

0 3 Cevap Yaz
nedim 16 Nisan 2018 12:15

Kütahya yobazların bol olduğu bir memlekettir! Atatürk ne zaman Kütahya dan geçerken perdeleri kapatıp geçermiş. Bu ilimizin insanların çoğunu tenzih ediyorum ancak bazı gerçeklerde ortada. Şimdi böyle yobaz, hacı, hoca kılıklı ancak hiç bir haltı yemekten çekinmeyen tiplerin Ak partinin gölgesinde görünüyor olması bu partiye çok zarar veriyor. Asansörcü hoca, cübbeli hoca gibilerine ağzının payı verilmiş olsa da bu tiplerle ve yobazlıkla ve de dinsizlik le de mücadele etmek her samimi Türk vatandaşını görevidir.

4 4 Cevap Yaz
Ali künak

Senin gibi yobaz varmı başka a salak

0 6
Ali 16 Nisan 2018 12:03

Siz emi soracaktım başkanı görevden alacak Ey CHP liler siz hiç Chp genel başkanına dediniz bu teröristlerin cenazesine giden tabutunu taşıyan ağlayan cezaevlerinde ki teröristleri ayrım yapmadan ziyaret edenleri partiden atın dediniz demediniz bu konu sizi ilgilendirmez

7 5 Cevap Yaz
salih karabağlı 16 Nisan 2018 09:19

kardeşim sadece o adam değil o partiden binlerce kişinin düşüncesi budur diye düşünüyorum bunların ahlakı bozuk görevden alinsa ne farkeder

8 5 Cevap Yaz
Kadı 16 Nisan 2018 08:43

O barlarda pavyonlardakiler emin olun dışarıdan gelenler.EskişehiriniÇLERİNDE kÜTAHYADAN DA VARDIR. gerçek halkı ile alakası yok.Eskişehirin cocukları ailsei Eskişehirde olduğu için akşam eve gelmek zorunda.

2 2 Cevap Yaz
ahmet yüksel 16 Nisan 2018 07:27

neden kızıyorsunuz adama...Anadolumuzun batıya açılan çağdaş ilerici her tarafı heykeller barlar pavyonlarla bezeli türkiyenin ortasında 3.5 kattan fazla binaları olmayan(anadolunun kasabalarında bile ortalama kat irtifakı 7 yi geçmiştir) şirin süslü KÖYümüze iltifat etmiş...bu kadar şeffaf ilerici olsa olsa bir stockholm amsterdam ya da kopenhag olabilir....olsa bile yayaların bile yürüyemediği sözde caddeleri dopdolu aylaklar kahveleri(pardon irfan yuvası CAFE leri )yoktur....Onlar aptallar ordusu sabah işe gider çalışır akşam da biralarını içerler cahiller ne olacak ne okey ne de tavla bilirler....Eskişehir öğün yat kalk dövün....

8 4 Cevap Yaz
Mustafa 16 Nisan 2018 04:10

tapası yiyiyorsa Ali Çetinbaş denen yobaz Eskişehir 'e çapkınlığa gelsin.kökünden sünnet edelim seni.

3 5 Cevap Yaz
yakup

mustafa bey eleştir ama ağzını bozmadan eleştir. sayın başkanın söylemlerine herkesin itirazı var . ama gerçeklerde balçıkla sıvanmaz. sizin yorumunuz bile eskişehirimiz hakkında kötü izlenim bırakır.

1 2
Rıza 16 Nisan 2018 03:55

AKAPE nin yanlış yaptığı için görevden aldığı birisini kim görmüş ? böyle bir şey 16 yılda hiç görülmemiş .

5 6 Cevap Yaz
reha mutlu 16 Nisan 2018 01:30

Saçmalamayın adam barlar sokağı, vs. gibi adabın , utanmanın , şehrin ahlak ve muhaşeret kurallarının yerlerde süründüğü durumlarından bahsediyor. Aslında buralardaki durumu çok iyi biliyorsunuzda , olaya her şeyde olduğu gibi ideolojik bakıyorsunuz vede battıkça batıyosunuz.

6 10 Cevap Yaz
Mehmet GÜÇLÜ 15 Nisan 2018 21:59

Hak etmeyen birini O makama getirirlerse olacağı budur.Derhal görevden alınmalı.Ama zor.Çocuklara tecavüz olayında Kadın aile bakanı,Bir kereden bir şey olmaz demişti.Bekir Bozdağ,Çocuk tecavüz olayında,Çocuğun ve ailesinin rızasıyla olmuş bir vaka demişti.Bunların fitratında var böyle açıklamalar.

4 14 Cevap Yaz
kaya

http://www.anadolugazetesi.com/eskisehir-de--saril-bana-mutlu-et--deneyi-79759.html

2 5
Ukab UKABE 15 Nisan 2018 20:03

Sevgili Eskişehirlilere sonuna kadar katılıyoruz bu hadsiz,lavlasiz adam derhal görevden el cektirilmelidir.Demek ki kendisi bu tarz isteklerini böyle gideriyor.Yazik ailesi adına çok yazık.Utanip kendisi görevden ayrılmalıdır.

4 13 Cevap Yaz
ahmet yüksel

ukabe ya da ukabe sen hiç ESkişehiri gördünmü de yorum yazıp ahkam kesiyorsun.yazın ki çağdaşlığı gör de ondan sonra konuş.ne yapsın zıvana gençlik koparmışsın ipini ana-baba yemez içmez para gönderir.Bizim kuzucuklar da bar-pavyon-cafe üçgeninden çıkabilirlerse okula uğrarlar.Ne var yani kütahyalı gençler kör cahil yobaz ve ilimsiz mi kalsın?

5 5
EsEs 15 Nisan 2018 17:53

Kendini adam zanneder.Dikkate almayın.Her şehrin iyisi kötüsü vardır.

2 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi